torsdag den 24. oktober 2013


Man hører ikke meget til lyden af min symaskine herhjemme - Jeg har masser af ideer, men desværre ikke lige tiden. Eller det vil sige - jeg har måske tiden, men årghh.. efter en skøn ferie er det altså hårdt at møde hverdagen igen... - Der er så meget jeg gerne vil, drømmer om, mennesker jeg gerne vil se, indlæg jeg gerne vil skrive, mad jeg gerne vil lave osv - Jeg tænker på det når jeg kører fra arbejde, fyldt med energi og glæder mig til store projekter - men når jeg så først har handlet, hentet H, lavet madpakker og andre praktiske gøremål, ja, så rammer jeg altså en mur....
- Kender I det? Det er en mur, der presser mig ned i vores skrummel af en karrygul hjørnesofa, og derfra er der ingen vej tilbage - den er nemlig så blød og favnende, af jeg UMULIGT kan komme op igen!:)
- Den grå sweatbluse har jeg dog fået kørt igennem maskinen. Jeg har vist glimt af den på instagram, det er en enkel hverdagssag - selvfølgelig med lidt leo! :)
Rigtig go' aften til jer fra mig i sofaen <3


I miss having holiday - It was pretty hard to get back to work and I feel like my weekdays are going by too fast. But I made this jumper a few weeks ago - Of course it has a leo-detail, I love animal print :)
- Have a great evening <3  

17 kommentarer:

 1. Åh, hverdagen kan simpelthen også være så hård, at en blød sofa er det eneste som er løsningen :) Når jeg har haft for mange dage på den måde, så bliver jeg til sidst lidt småfrusteret fordi der slet ikke bliver tid og overskud til mig-tid. Så kan en venindeaftale, motion eller lidt kreatid gøre underværker, selvom man virkelig ikke føler overskuddet. Forhåbentlig du snart finder lidt energi igen, Mille. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er de samme ting jeg tager i brug - så i går endte jeg med en lang løbetur, i dag har jeg været på cafe med min veninde og nu det weekend - så skal det nok gå det hele - synes bare hverdagen og de mørke morgener kan tage pusten lidt fra mig :) Rigtig god weekend til jer søde Maiken.

   Slet
 2. Oi så fin jumper !
  Kult med leo-detaljen :)
  Har lyst til å sy meg jumper jeg også- må bare få i det riktige stoffet.
  Jeg må inn og følge deg på instagram også ;)

  God helg
  Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hvor hyggeligt Janne, jeg må fluks ind og finde dig også :) Jeg vil glæder mig til at se mere at dit farveunivers - rigtig god aften til dig , kh mille

   Slet
 3. Suuuper fed, Mille!! Lækker, lækker detalje med leo-oversize-tittekant :-D
  Og gud, hvor jeg kender det - alle de forestillinger jeg har kl 16, om alt det jeg skal ha' tryllet med kl 20, og det bliver bare hverken til det hele eller halve. Godt det er fredag. Og godt jeg har 3 ugers barselsdagpenge til gode, som jeg overvejer at ta' hul på i december - det burde være en slags rettighed for mødre ;-). Mmmmm!
  Rigtig god weekend til jer, håber I får en fantastisk bryllupsfest med super vejr ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. På en eller anden måde er jeg glad for at høre jeg ikke er den eneste - og jeg har altså kun lille h at holde styr på - men jeg synes jeg har hænderne fulde... Det lyder da alt for skønt med 3 ugers tid i december - skal I så noget eller bare være hjemme og nyde tiden og hinanden?
   Rigtig god weekend, og tak for din søde hilsen <3

   Slet
  2. Den står vist på en enkelt uge alene til mig, med ungerne afsted, og så har jeg dem hjemme i to uger henover jul og nytår - det bliver godt! Og mon ikke en hel uges alene-tid i dagtimerne kan sætte lidt fut i maskinparken i krearummet ;-) Dejligt I havde et fantastisk bryllup - der er simpelthen ikke en bedre anledning til at feste! Ha' en skøn dag, Mille :-)

   Slet
 4. Den er super fin Mille!
  Og jeg kender - sikkert ligesom alle mødre - alt for godt, at man ikke når alt det, man drømmer om i hverdagen - jeg ville ønske, at jeg kendte løsningen på det problem :-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Tina - hvis vi finder en løsning og får patent på den, tror jeg vi kan bo i et slot og rejse jorden rundt, tror du ikke? :) Det er bare sådan en øv følelse at have energi til det hele men pludselig er man bare så flad... Håber en weekend med et smukt bryllup i sigte kan hjælpe på det hele :) Rigtig go' weekend til dig. - Jeg har været sammen med Jannie i dag og vi snakkede gamle gymnasieanekdoter - ret hyggeligt :D kh

   Slet
 5. Virkelig lækker bluse, Mille :-) Du er bare så sej til at lave lækre ting med et twist. Hvilket mønster har du brugt til blusen?
  Jeg må istemme koret mht aftenens overskud. Det er lige somom at turen fra bilen, ind i børnehaven og hjem dræner en for det sidste energi, så der kun lige er overskud til aftensmad og putte seance. Og så springer sofaen - eller sengen (hvor vi også har tv) på mig.
  Ha en rigtig dejlig weekend.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Line - tænk først kunne jeg slet ikke huske hvad gjorde med blusen ( jøsses :) ) men jo, jeg tegnede et mønster fra en trøje jeg havde i forvejen - Jeg kan godt lide at ærmesømmen hænger.
   Ja sofaen springer på ryggen og underligt nok følger der en hel masse chokolade med - det er noget værre noget ;) Rigtig go weekend til jer <3

   Slet
 6. Det er en lækker bluse! Jeg er også vild med sweatshirts i øjeblikket :-)
  Og ja - jeg kender bestemt også det at blive spist af sofaen. Det er svært at få noget aktivt ud af hverdagsaftenerne. Jeg glæder mig dog til at få syet lidt i weekenden (forhåbentlig).

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære signe - jeg håber du har fået syet - jeg fik kørt symaskinerne varme lørdag aften, det var skønt ( altså førhen fik jeg drinks og dansede moderne på en lørdag - nu får jeg et kick når maskinerne buldrer og jeg får lavet lidt krea :D Go aften til dig og tak for din hilsen

   Slet
 7. Åh ja kender alt for godt at hverdagen viser sit grimme fjæs og haler ind på mig og alt det jeg gerne vil nå - men jeg har forsøgt at få lidt struktur ved for eksempel at handle ind til flere dage ad gangen, så det ikke skal gøres hver dag. Håber du finder overskuddet og kommer op af sofaen :)
  Sweat'en bare så fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har evigt ret Anita, struktur over hverdagen kan hjælpe meget på det - vi har også talt om at handle sammen hver søndag, i stedet for at skue handle hver dag! Jeg genfandt overskud i weekenden - jeg fik syet både en pung, ( hold fast) to tasker og lidt tøj til Hector - det føltes godt. Håber du har haft en fantastisk weekend <3

   Slet
 8. Kæreste Mille. Åhhh det kender jeg alt for godt, søndag efter kærlighedsbrylluppet, lå jeg i min seng, så i min sofa og så liiiige i min seng igen. Basserne var lidt utilfredse, men vejret gad de nu alligevel ikke ud i, det var en rigtig hygge indendørsdag med efterårsvejret til at sætte stemningen... den er lækker din sweater, passer perfekt til de aftener hvor man stener i den karrygule sofa :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nu ret glad for jeg ikke er den eneste Stinne - jeg var SÅ træt efter festen ( og måske også en anelse tømmermænd :) ) men Hasse skulle på arbejde så jeg måtte op og være der for Hector. Da jeg først kom op var det rart at jeg ikke havde sovet dagen væk men altså, pyh hvor kan jeg have trætte dage... I denne weekend har jeg dog fået lavet en masse, og jeg har leget ude med Hector. Det har været en god weekend, håber også I har nydt det.
   knus til dig og TAK for dine søde små beskeder.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...