tirsdag den 1. oktober 2013

I torsdags var vi 9 bloggere, der blev sluppet løs i Karolines køkken hos Arla. Farvede negle, høje hæle, rødternede forklæder og sprudlende glad energi, det var en skøn aften!
Vi lavede mad ud fra inspirerende opskrifter på nem og lækkert hverdagsmad, hvor fællesnævneren var hytteost. For hytteost er nemlig sundt og fedtfattigt, og kan bruges på så mange måder. En favorit-opskrift fra dagen er en lækker sprød pizza med kartofler og hytteost - Den kan findes lige her.

Det var et virkelig hyggeligt og fint arrangement i Karolines køkken, jeg var helt høj (og meget mæt :)) da jeg kom hjem. Høj på indtryk, smagsoplevelser og de mange gode snakke der kan opstå imens man laver mad.


Last week I was attending a blog event in the kitchen of Karolines by Arla. We were invited to cook nice and healthy food based on cottage cheese. It was a great night of inspirational dishes and lot's of laughter - I went home very forfilled :) 

22 kommentarer:

 1. Det lyder brand hyggeligt og hele torsdag aften ærgede jeg mig en lille smule over, at jeg ikke var afsted :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg håbede også du var der - men tænkte nok det var lidt langt. Det var en super god aften. Det er også længe siden, glæder mig til at se dig i november søde Ida - go weekend til dig

   Slet
 2. Det var så hyggeligt. Tak for en god aften. Smukke fotos som altid fra dig.
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak søde Malene - ja det var en vildt skøn aften og virkelig hyggeligt at være i gruppe med dig og Tine <3

   Slet
 3. Det lyder som et rigtig hyggeligt arrangement :) Lækkert med hytteost/kartoffelpizza. Måske man skulle kigge nærmere på den opskrift?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du sandra, den smager fantastisk og det er hurtigt og nemt - jeg fik lidt rester med hjem og Hector sagde Uiiiiiimmmmm :D Hasse syntes der manglede lidt kød, (typisk mænd:)) - så det tilføjer prøver jeg at tilføje den når jeg laver den igen :) go weekend til dig :)

   Slet
 4. Ih hvor lækkert :) De andre opskrifter (specielt det der ligner kylling i små glas), kan de findes på nettet?
  Lamperne er rigtig "Karoline" industriel men samtidig stadig holder de den røde tråd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er MEGEt hyggeligt i Karolines køkken - det er anden gang jeg er der og hver gang går man derfra i godt humør - I det hele taget er det hos Arla dejlige og spændende rammer og et hyggeligt sted at være. Opskrifterne på dagen var et mix af opskrifter fra Karolines og opskrifter vi selv fandt på - Billedet med de små glas er hokaido efterårs supper med stegte rejer - det var en forret vi i vores gruppe fandt på - Jeg tror jeg bringer en opskrift snart for det smagte fantastisk :P
   Jeg håber du får en dejlig weekend og tak for din lille hilsen her :)

   Slet
 5. Ih hvor ser det lækkert - og sjovt ud :) Ville da elske at blive 'sluppet løs' til sådant et mad-event, og ikke mindst blive inspireret og komme hjem med nye opskrifter...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sagde også ja tak til arrangementet med det samme - blev lige taget tilbage til aftenskoletiden, hvor vi lavede mad sammen i grupper og spiste det bagefter - bare så hyggeligt. Og egentlig gik der også masterchef-følelse i den fordi der kom lidt konkurrence indover retterne - virkelig sjovt at være med til - og så er det jo bare hyggeligt at møde nye mennesker på denne måde.
   Rigtig god weekend til dig anita :)

   Slet
 6. Hvor ser det lækkert ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi, det var det bestemt også - det er ingen sag når køkkenet er fyldt med de lækreste råvarer og man får hjælp og inspiration fra en dygtig kok fra køkkenet :)

   Slet
 7. Hvor ser det bare hyggeligt ud Mille. Er så ærgerlig over at jeg måtte melde afbud men indimellem kommer "livet" i vejen.. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en skam Pernille, ville bestemt gerne have hilst på dig og jeg er sikker på du også ville have syntes om programmet - håber vi ses ved en anden lejlighed, go weekend til dig :)

   Slet
 8. Øv at jeg lå syg, det ser ud til at have været en hyggelig aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja rigtig øv søde Marie. Håber du er på toppen igen og alt går vel med din smukke mave. Jeg har haft travlt i hverdagen så jeg har slet ikke fået fulgt op på instagram og blogs - men forude ligger en uges ferie - så skal jeg rundt i bloglandet :) go weekend til jer

   Slet
 9. Det lyder simpelthen så hyggeligt, og maden vist på instagram så enormt lækker ud. Der er helt klart opskrifter jeg skal tjekke nærmere ud. Jeg ville rigtig gerne have været der, men det var Ingrids fødselsdag.

  Som altid er det rigtig fine stemningsbilleder du har taget. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maiken og et stort forsinket tillykke med skønne Ingrid - Jeg har , som jeg også lige har skrevet til Marie, været lidt presset de sidste par dage, så jeg har slet ikke været rundt i den virtuelle verden. Jeg håber I havde en skøn dag og fik fejret ingrid med maner og at hun blev glad for de fine gaver du havde arrangeret.:)
   Go weekend til jer :)

   Slet
 10. Det lyder virkelig skønt! Jeg elsker Karolines køkken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også :) tak for din lille hilsen, det var virkelig en dejlig torsdag aften :)

   Slet
 11. Tak for en fantatisk aften :) dejligt at lære jer at kende

  /Samantha

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Samantha - jeg vil lave mig en kop kaffe og så ind og kigge på din blog, det glæder jeg mig til. Rigtig god weekend til dig. kh mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...