lørdag den 5. oktober 2013
Der er dage, hvor simpel mad uden salt alligevel smager fantastisk, hvor himlen er dækket af tunge grå skyer, men haven er farverig og fin - hvor saft i det rigtige glas bliver til vin, og hvor man har en følelse af, at det er lørdag på en torsdag. Sådan en magisk aften havde jeg en dag, hvor min veninde og jeg lavede en spontan aftensmad-aftale i hendes kolonihavehus. Vi havde en ternet dug på bordet og talte om alt og intet..

Så er det lørdag og weekend og jeg har en uges ferie forude, bare så skønt. Hvad skal I lave i weekenden?


Just a few glimpses from a great evening. Last week I had dinner with my friend at her allotment. It was nearly raining, and we did not have any salt for our food, but it was a perfect night - A late summer night like that is magical.

17 kommentarer:

 1. Lyder skønt, og hvor er det sidste billede bare formiddabelt.
  Mig og Kit skal holde stor fødselsdagsfest med Alice i Eventyrland-tema, så vi har en festlig aften med søde gæster, masser af vin, lækker mad og hyggeri i vente.

  God weekend.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anne - jeg håber I havde en fantastisk fest - jeg fik helt et sug i maven da jeg læste din hilsen, for Temaet for festen er så fint - glæder mig til at billeder - I er så kreative! Håber du får en skøn uge <3

   Slet
  2. Tak, hvor er du sød (; Som du nok kunne se på bloggen, havde vi hvertfald pyntet op til den store guldmedalje. Også rigtig god efterårsuge til dig.

   - Anne

   Slet
 2. Så fine billeder- glimt af sommer, der går på hæld, hvor man nu må stjæle sig til at spise ud en gang imellem, hvis luftens temperaturer er til det!- Weekenden byder på sang i Alsion v. Henrik Svane, teater i Møllen: Guldgraveren og derefter middag i Ridehuset, græsk restaurant! Herlig lørdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det hyggeligt - glæder mig til at høre mere, vi må skype snart :)

   Slet
 3. Åhh hvor ser det dog helt fantastisk ud! Kolonihaver er bare det bedste :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kolonihaver er aldeles fortryllende og især min venindes lille fine sted, jeg tager altid derfra i godt humør :) Vi har faktisk selv haft en skøn lille kolonihave, men nu er den byttet ud med vores egen have og det er heller ikke så tosset :) Rigtig god uge til dig og tak for din lille hilsen :)

   Slet
 4. Svar
  1. Det lyder heller ikke tosset Rikke, jeg kan tit glæde mig stort til weekender, hvor vi skal netop det.. INGENTING :) Go' aften til dig.

   Slet
 5. Lyder super hyggeligt :) jeg skal lave kastaniedyr med Isabella og generelt hygge herhjemme med familien :) god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det bare hyggeligt - kvalitetstid med familien og kastaniedyr, dem havde jeg helt glemt, men Hector skal nok også være lidt større til det. Håber I har hygget - Rigtig go uge til dig <3

   Slet
 6. Skønt! Jeg har været til blogtræf idag, i morgen skal vi have familiehyggedag med en tur i badeland.... Og forhåbentlig noget sytid til mig....jeg har mange projekter der skal færdiggøres!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih altså Camillia - du er altid så kreativ og har en masse igang, glæder mig til at se hvad får syet - skønt med blogtræf, din weekend lyder indholdsrig og skøn. Rigtig god uge til dig :)

   Slet
 7. Hvor lyder det skønt - kender udemærket følelsen, det er så dejligt med den slags hverdage! Her har weekenden bl.a. budt på FindersKeepers, uf, det var dyrt og dejligt :-) god søndag til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk Trine - må fluks ind og se hvad du har købt - jeg kørte ned til FK - men der var så mange biler og kø så langt øjet rækker at jeg opgav og vendte snuden hjem :) Go aften til dig.

   Slet
 8. Åh, hvor beskriver du det bare så fint, den der lille lykke, hvor man nyder øjeblikket i de små ting :) og så er det et skønt billede af dig og lille - nej store Hector. Vores weekend gik med tur på legepladsen, film i sofaen (første gang Karla kunne holde koncentrationen en hel film..) og brunch med gode venner. alt blev nydt til fulde - uden kamera :)

  SvarSlet
 9. Tak Anita <3 Hvor er du sød at du bemærker det, han er nemlig ved at blive en stor dreng, det går så stærkt. Din weekend lyder skøn og hyggelig og ind imellem er det bare rart at lukke ned for sit kamera og den virtuelle verden og bare hygge. Vi holder ferie i disse dage og nyder det i fulde drag. Jeg håber du får en dejlig uge. kh mille

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...