søndag den 29. september 2013

Lidt farveglimt fra min weekend - Min søde veninde har kysset "den rigtige frø", og i går var jeg til polterabend i solskinsvejr. Vi dansede zumba og drak asti, var i de fineste omgivelser og i et skønt selskab - Jeg ser frem til brylluppet i oktober, uh det bliver smukt og rørende. Imens jeg var af sted, blev lille H passet af sin mormor, Wawar, som han kalder hende - de hyggede sig og samlede kastanier, og da mormor i eftermiddags var kørt hjem, og Hector havde sovet en lille lur, kunne jeg ude fra barnevognen høre en lillebitte stemme sige Wawar,Wawar,Wawar... :)
Jeg håber, I har haft en dejlig weekend <3


This weekend I went to my beautiful girlfriend's bachelor party - She is going to get married in the end of October and I'm looking much forward. She had no idea we were coming yesterday, and she was surpriced, we had fun. I hope you had a great weekend, too<3

14 kommentarer:

 1. Sikke en smuk smuk taske på det sidste billede! :) Og hvor lyder det til at have været en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - Jeg fandt den på loppemarked til kun 30 kroner - den er lige mig :) Desværre drysser de små perler ligeså stille af, så den må holde så længe den kan :) Håber du får en skøn og dejlig weekend :)

   Slet
 2. Hvor er det dog sødt med warwar warwar ude fra barnevognen. Smiler helt ved tanken. :)

  Det lyder som en skøn weekend med polter og venindehygge. Som altid dejlige stemningsbilleder - især smukt med badebroen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken - det var en super hyggelig polterabend - min veninde har en smuk lille pige på kun 3 mdr så vi holdt en stille og rolig dag med fokus på samvær og hygge, det var en dejlig dag.
   Rigtig go lørdag til dig og familien :)

   Slet
 3. Skønne billeder. Jeg skál også bare pine-død, samle en frø op, hvis det er på den størrelse - de er så bedårende (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak anne - ja de er søde de små frøer - og det passede perfekt med kysse en frø temaet - vi fandt det smukkeste område at spise frokost og så kommer man ikke tættere på naturen når det vrimler med frøer - og jeg fandt også en gul mariehøne, det har jeg aldrig set før :D - Go weekend til dig

   Slet
 4. Skønne farver og det lyder også som en skøn weekend :-)
  Venligst Edith.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Edith - der er så mange smukke farver ude lige nu - jeg er vild med efteråret og alle farverne :)

   Slet
 5. For fanden Hector - du er sgu dejlig! (Ja også dig Mille) Og sikke fint perle-nettet gør sig :) Kh Mikka

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK sødeste Mikka - hvor er du skøn. Dejligt at se dig og glæder mig til vi snart skal have gang i et par vinterjakker! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...