mandag den 9. september 2013

FOOD FESTIVAL!Jeg har været til Food Festival på Tangkrogen. Jeg var afsted med min søde veninde og vi tullede rundt i solskin og fik smagsprøver af surt, sødt og stærkt. Vi spiste pølser, hestekød, kold grød, brød uden gær, tørret soya, skyr produkter, søde frugter, grøntsager, chokolade, honning og meget meget mere. Vi spiste faktisk næsten uafbrudt i 3 timer og det var en fantastisk oplevelse! :) - Og nårh ja, der var også DM i hotdog, så vi måtte da også lige have tænderne i en hotdog og pølsemandens hjemmelavede cocio uimm - behøver jeg sige, jeg var stopmæt resten af dagen!? :)
Hvis du ikke nåede til food festival, kan jeg kun anbefale du tager afsted til næste år - det er VIRKELIG en god oplevelse, og der er flere workshops for børn også! ;)

Forleden kiggede jeg på listen over, hvad folk søger i Google for at finde herind. Jeg må indrømme, at jeg kom til at klukke af grin - Der var nemlig en, der havde søgt på "jeg spiser overdrevet meget"... Jeg aner ikke, hvad jeg har skrevet eller vist af billeder, der kan have givet en henvisning hertil på den søgning, men dig derude, du skal vide, at du altså ikke er alene om det - det gør jeg nemlig også! :D - Og så er sådan en food festival perfekt! ;)

- Til alle der kigger med - TAK fordi I kigger herind til mig og mine billeder.
Go aften til jer <3


Yesteday I went to a Food festival with a sweet friend of mine. We basically ate for 3 hours and tasted so many new delisious things. The sun was shining and it was great Sunday chilling. 
Thank you very much for visiting my blog univers, I dont post everyday but all your comments and visits here make me very happy - Have a great evening <3

10 kommentarer:

 1. Årh, hvor gad jeg godt, at den festival var i København. Næste år må jeg vist hellere planlægge besøg hos jyllandsvennerne i den weekend.

  Fantastisk grøntsagsdyr i øvrigt. Sådan et vil jeg også kreere en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du har mulighed for det er det virkelig et besøg værd, og et hyggeligt arrangement at tage til med venner :) Jeg har besluttet at købe en 3 dages billet til næste år, både fordi der er hyggeligt på pladsen men også fordi man næsten bliver for mæt til at kunne opleve og smage det hele :)
   håber vi ses dernede til næste år ;) go aften til dig

   Slet
 2. Fantastisk kulinarisk oplevelse I har haft. Jeg kender ikke rigtigt til konceptet? Er det åbnet for alle? Og koster det noget?

  Jeg fniser bag skærmen over overdrevent spisning. Du er simpelthen så sjov Mille. Mon ikke flere af os føler sig bare en lille smule truffet, hvis søgningen pegede mod egen blog? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var simpelthen så fedt, sikker på det også ville være noget for dig og også pigerne, fordi der var mange dyr og workshops for børn også, det skal du tage til næste år Maiken! - det er i forbindelse med Århus festuge, super fint arrangement.
   Ja det er altså lidt sjovt med de søgninger der - og jeg følte mig bestemt truffet, men jeg kan også spise et måltid og samtidig glæde mig til det næste :D Go aften til jer

   Slet
 3. Ser rigtig hyggeligt ud :) Dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, det var en rigtig hyggelig eftermiddag :)

   Slet
 4. Så uendeligt fie billeder; og skønt med så meget mad. Åh, mad, mad, mad!

  Og søgeord er altid sjove at undersøge! Fantastisk med læsere der spiser overdrevet meget, hæhæ.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rikke - jeg spiste ikke morgenmad hjemmefra, der skulle være plads i maven til det hele, og skal lige love for alle depoter blev fyldt op:D
   Go' aften til dig.

   Slet
 5. Det ser super lækkert ud. Jeg nåede desværre ikke derind i år, men det skal da vist prioriteres næste år!
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du virkelig gøre Tina, og tag af sted med familien - hvis vejret er godt er det bare super hyggeligt :) Go weekend til jer.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...