lørdag den 31. august 2013

OPSKRIFT PÅ SALTE SPRØDE BRØDCHIPS!De lækreste brødchips til salater inspireret af Lagkagehusets de bedste - Alt man skal gøre er at få et brød skåret i helt tynde skiver hos bageren. Så skal de pensles med olie og lidt saltflager strøges henover inden de ryger i oven, 125 grader (varmluft) i 25-30 minutter. ( Alt efter ovn så hold lidt øje med dem.) - De knaser sprødt og smager fantastisk! ;)

Jeg er blevet vækket tidligt af en lille fyr i natbukser. Vi har spist havrefras i sofaen og set Tv-shoppen - Jeg når et split sekund at overveje, om det nu ikke er LIDT smart, at man kan få et mavebælte med elektrodepulser, hvor jeg kan sidde i sofaen og bladre rundt i en masse fine blogs, imens flæsket langsom forsvinder og man står tilbage med en mave hård som sten, en mørk brun teint og hvide lige tænder!? Det er altså utroligt hvad sådan et vidunderbælte kan gøre og "who has time to go to the gym, you are going to love this slim-belt"- hvis jeg bestiller nu, får jeg sørme 2 bælter med i mit køb, men så skal jeg også handle hurtigt... Jeg tror nu lige jeg drikker min kaffe færdig og tænker lidt over det...! ;)

Weekenden er godt igang, jeg håber I får en skøn en af slagsen <3


These bread chips are so easy to make, it's just thin cut bread with oil and salt put in the oven, the are perfect for salat.
This morning we got up early and had breakfast and coffee and watched TV shows that made me smile.
I hope you'll have a great weekend <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

6 kommentarer:

 1. Ha ha det med tv-shop overvejelser kender jeg alt for godt. De sælger det virkelig godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt for godt, det lugter langt væk af billigt crap der kommer til at ligge bagerst i skabet men alligevel kan man få den tanke at , tænk nu hvis... :) Jeg er dog ikke faldet i- fornuften vinder :) Go søndag til dig.

   Slet
 2. Det ser rigtig lækkert ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er bare vildt gode, tænker man kan krydre med hvad man lyster - men jeg kan godt lide de små saltflager uimmm :) Go dag til dig.

   Slet
 3. Brødchips er helt klart en af grundene til, at jeg skal i gang med at bage rugbrød igen. Her i nærheden er der nemlig ingen fornuftige bager, og alt supermarkedsbrødet er efterhånden skiveskåret, og så dur det ikke til chips.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uim hjemmebagt rugbrød kan man næsten nænne at lave det til chips!?- selvom det helt sikkert smager fantastisk. Der var et tidspunkt hvor jeg bagte rugbrød med surdej og det hele, uim, når det kom ud af ovnen, bare lidt smør på... :)
   Jeg fik bageren til at skære brødet i helt tynde skiver - og tror det er bedst at brødet lige er daggammelt - ellers smuldrer vist.
   Go søndag til dig :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...