onsdag den 28. august 2013

BÅDTUR, SNOLD OG LUNE SNOBRØD!










Til dem, der ikke ved det, arbejder jeg til dagligt som designer for et "private label" i en tekstilvirksomhed i Århus - men i lørdags blev stof, print og perler pakket væk til fordel for en skøn sommerfest med alle mine søde kollegaer og deres familier. Vi var på naturlegeplads og på stranden i Faaborg, hvor vi både bagte snobrød, plukkede moreller og min lille Hector-date og jeg fik en sejltur i en ret fed båd.
Dagen før festen besluttede jeg at lave slik-halskæder til alle børn og sukkerglade voksne . Jeg tog Hector på armen og tog i Netto, hvor 11 poser karameller røg i kurven. Der stod vi så i en nettokø med så mange karameller, at vi kunne fodre det meste af Højbjerg med farverigt Disney-guf. Jeg snakkede derfor ret højt til den 1-årige om, hvor glade de mange børn nok blev for ALT DET slik. I disse "palæo-tider" skulle ingen i køen tro, det alt sammen var til fredagshyggen herhjemme. Men for at være helt ærlig skal der altså en del smagsprøver til, imens man sætter karameller på neonsnor! ;)


Last weekend we had a summer party at my work. We went to the beach in Faaborg and Hector and I went sailing in a pretty cool boat. 
I made candy necklaces for everyone, of course with neon pink thread - I'm a designer you know!;)








Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

18 kommentarer:

 1. Det ser mægtig hyggeligt ud! :) Du er god til at glæde andre, Mille.

  PS: Jeg ville altså også have talt højt i den Nettokø. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggeligt og Tak Maiken <3 <3

   Slet
 2. Det ser rigtig hyggeligt ud :) God ide med karamel kæder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en go ide med de kæder, det tager lidt tid at sætte karamellerne på, og man skal IKKE lægge dem sammen for så roder de sig i kludder - men de faldt i go jord :)

   Slet
 3. Hvor ser det dog hyggeligt ud - savner min sommerferie helt ustyrligt, når jeg ser så skønne solskinsbilleder (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg savner også sommerferie Anne - jeg er netop blevet inviteret til tyrkiet i oktober - glæder mig stort til gensyn med "det der ferie" :) go dag til dig

   Slet
 4. Sikke nogle skønne billeder - som altid :-) Du fanger lige essencen af det hele! Sikke en god ide - dem er du god til at få :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for en dejlig hilsen søde Line - den blev jeg glad for <3 rigtig go' dag til dig.

   Slet
 5. Orv, hvor hyggeligt. Jeg er også en sucker for bål og snobrød - mon ikke vi skal fyre op i bålgrillen i weekenden... Måske grille et par skumfiduser... Skønne billeder som altid :)

  Du kan i øvrigt se billederne fra Amsterdam...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super hyggelig dag - og tak Anita <3 Jeg har slet ikke været rundt i blogland det meste af ugen men om lidt skal jeg besøge dit fine univers og snuse amsterdam ferielykke til mig, rigtig go' dag til jer.

   Slet
 6. Ha ha åhh Mille jeg havde gjort det samme i sådan en kø:D Ser det tydeligt for mig.
  Skønne billeder og hvor lyder det bare som en vidunderlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. JA ikke Karina - skørt altså :D Rigtig go weekend til jer <3

   Slet
 7. Så enormt smukke billeder. Især vandet der glitrer og glimter i sollyset. Uendeligt godt fanget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Rikke - jeg elsker de lysglimt der spejler sig i havet. Go lørdag til dig.

   Slet
 8. Hahahah. Hvorfor er man så bevidst om hvad andre mon tænker om det man køber. Det der kunne jo have været mig ;-)
  Dejligt indlæg, ser ud til I havde en skøn dag og var heldige med vejret.
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi ja hvorfor egentlig?? Jeg er lidt skør med den slags.. Rigtig go' weekend til dig og tak for din søde besked <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...