søndag den 25. august 2013

GRAFISK JERSEY KJOLE FRA NUMPH!

Jeg fik lige lyst til at vise jer min nye kjole fra Numph og fede nye taske fra Royal Republiq - Jeg gik og ventede på en regning der skulle betales, og da rudekuverten landede i min postkasse, så jeg til min store overraskelse, at beløbet var mindre end jeg havde regnet med... så var det jeg tænkte, at jeg på en måde lidt havde "sparet nogle penge" - og så kom kjolen og tasken altså med mig hjem! :)
Jeg håber I nyder søndagen <3


- I did some shopping, here's my new Numph jersey dress and Royal Republiq bag ;) - I hope you enjoy your Sunday <3
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

23 kommentarer:

 1. Du er hot. Lækker location I har fundet der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er SØD Malene :) - Billederne er taget på havnen i århus - der er bare så råt og fedt - har gået meget rundt med mit kamera dernede - men selvom jeg er lidt genert virker billederne bare sjovere når der er "liv" på :)

   Slet
 2. Fine sager :) Det har været en skøn søndag med dejligt vejr. Jeg håber at det bliver ved lidt endnu.

  /Diane

  SvarSlet
  Svar
  1. Så gik der en uge og solskinsdagene bliver ved og ved kan vi ønske os mere, nuy hvor er det altså fedt. Rigtig go aften til dig :)

   Slet
 3. Du er så smuk Mille, er vild med billedet hvor du holder dig for øjnene. Både kjole og taske er så fine - jeg ville ha' gjort præcist det samme hvis jeg havde fået sådan en regning... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anita - det er jo absolut ikke fordi jeg skal være modeblogger, jeg befnder mig helt klart bedst bag ved kameraet end foran det - men indimellem er det meget sjovt at lave den slags indlæg her :) go aften til dig

   Slet
 4. - elsker din økonomiske logik :) og skønne billeder :)

  SvarSlet
 5. Flotte sager til en dejlig, fin pige!

  SvarSlet
 6. Pæne, pæne ting du har fået med dig hjem :)
  Og jeg er helt enig i din logik med de penge ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik , jeg er også blevet ret glad for begge dele ;)

   Slet
 7. Fin, fin kjole og endnu finere billeder.

  SvarSlet
 8. Ej, nogle virkelig fede billeder.

  Og sikke nogle gode køb du har gjort dig. De klæder dig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maiken <3 - Det var ret sjovt at tage billederne - jeg kan godt afsløre at det tager et par hop ( 15) at tage et godt hoppebillede, dagens motion :)

   Slet
 9. Hvor er du evigt fin, Mille. Kender godt følelsen af at en krone sparet er en krone tjent - og så skal den bruges!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den skal nemlig så!! :) Tak søde Ida - det kræver altså lidt mod at trykke udgiv når man selv er på billederne :)

   Slet
 10. Dejligt at spare penge, hø ;-)
  Vild med det hele!
  Tasken, har du købt den i en fysisk butik. Hvor hvor...? ;-)
  /Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. HEj Anette
   Ja tasken købte jeg på vesterbro i KBH - i en lille butik, men de havde kun den ene - og jeg husker ikke lige butikkens navn, men måske den kan findes rundt på nettet - den er i hvert fald et hit her :) Go aften til dig.

   Slet
  2. ah Vesterbro :-), så har jeg et bud på hvor det måske kunne være(emmalu eller donnyadoll) Tror jeg kører af Istedgade på vej hjem :-) Der er sikkert andre gode ting :-)

   Slet
 11. Lækre billeder, du ser super godt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak simone, sikke mange skønne beskeder, jeg bliver helt glad i låget! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...