onsdag den 11. september 2013På kontoret, hvor jeg arbejder, er vi kun 5 personer, og vi kender efterhånden hinanden som familie. - Når vi møder ind om morgenen, skal der lige laves en kop kaffe og vi gennemgår emner som, hvad lavede du så i går? - Fik du løbet? - Nåede du det du skulle og har du fået nye sko?.. Ja især det sidste er vi rigtig gode til, altså at komplimentere hinandens tøj, sko og hår. En enkelt gang sagde jeg endda til min chef, at han duftede godt... og deeeeet vil jeg nok lige fraråde andre, for det kan meget nemt komme til at klinge sådan lidt underligt hult... :D Nå, men denne skjortejakke der er "made in Thailand" købte jeg i en genbrugsbutik i sommers, til kun 40 kroner!!!. Jeg kom glad på arbejde i skjorten, og alle mine kollegaer sad med stive blikke mod deres skærm, ingen sagde en lyd, ikke så meget som en lille kommentar om fint perlebroderi... Og jeg forstår det virkelig stadig ikke :) - Så nu skulle I se den - det er mit sommer genbrugs-kup nummer ét, jeg er blevet så glad for den ;)
Minimum har lavet en jakke, der minder lidt om min, den fandt jeg hos Zalando lige her.


I bought this denim shirt/jacket in a second hand store this summer. It was very cheep and first I was not really sure if I liked it or not, but actually it has become my favorite second hand piece - It's made in Thailand - I really like the bleached wash and the pearl flower pattern. :) 

16 kommentarer:

 1. Jeg synes den er skøn Mille :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK søde Mejse - du ved hvor stort det er, når man gør et megakup i "genneren"!:)

   Slet
 2. Pjat med dem - de var sikkert stumme af misundelse! :D Jeg synes hvertfald også den er super-fed.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - jeg er så glad for den - det er nu mest også dril - ind imellem tror jeg de smiler lidt af min loppefund :) Rigtig god aften til dig - jeg synes weekenden er fløjet afsted.

   Slet
 3. Den er jo super fin!! Jeg synes bestemt du har gjort et kup :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Pia - den hører muligvis ind under kategorien af så-grim-at-den-er-fin - jeg har ret mange ting i den kategori - men glad for den det er jeg :) Go aften til dig

   Slet
 4. Super fin skjorte :) Godt kup du har gjort dig.

  SvarSlet
 5. Det er virkelig nogle fine billeder <3

  SvarSlet
 6. Svar
  1. Jeg bliver meget glad for jeres søde kommentarer - jeg befinder mig bedre bagved kameraet end foran det men indimellem er det sjovt alligevel :) Rigtig go aften til dig Rikke.

   Slet
 7. Det er da den fineste skjorte! Og sikke et kup :)
  Og så rocker du den jo på bedste vis på de fine billeder, du er nu alligevel ret god til det med de outfit billeder smukke Mille!

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Lou - jeg bliver helt genert, jeg synes det er så svært med de outfitbilleder, for jeg har så mange ting jeg gerne vil vise :)
   Rigtig god weekend til jer og tak for din søde hilsen <3

   Slet
 8. du er simpelthen det fineste fine Mille, og du ligner en million i den skjorte, der er TOO MUCH på den fede måde;-)
  Er jeg så heldig at se dig på søndag?

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK skønne Ninna - hvor bliver jeg bare glad for jeres hilsner.. Jeg skal desværre ikke med på søndag - men jeg håber vi ses snart ved anden lejlighed, det er længe siden. Go' aften til dig og din smukke lille familie <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...