onsdag den 3. juli 2013

SMUKKE PRINTS, KVALITETER OG FARVER - JEG ER HJEMME FRA KINA!


Så er jeg hjemme fra vilde Kina, hvor varmen var tyk og og dagene travle. Jeg har været i Kina for at sætte en kollektion på benene med mit arbejde. Jeg har mødt en stor og tyk kakerlak, stået i læ for lårfede regnstænger, boltret mig i smukke prints, kvaliteter og farver. Jeg har spist med pinde, sagt Ni hao og Xié xié, grinet med kinesere, gået mange kilometer og tegnet til sent på natten. Aller-vigtigst har jeg følt mig som "mig selv" igen - Mille, der er Mille-mor, men stadig kan rejse ud i verden og gøre de ting, som jeg virkelig holder af. Det har været fantastisk at være af sted, men bestemt også dejligt at vende hjem til min lille familie og specielt Hector, der smilede stort, da mor stod træt i lufthavnen.
Jeg håber, I har haft en dejlig uge <3


I am back after one busy week of work in China. I have been making a new collection of womens' fashion from beautiful and nice qualities and prints. I really like China with its atmosphere, people and culture. It was a great trip but also nice to return to my sweet little family.
I hope you have had a great week, too! <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

12 kommentarer:

 1. Velkommen hjem:) Det lyder spændende at sætte en kollektion i værk... Er det dine ben med de lyserøde sko på? ;) Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten - Desværre ikke mine tynde ben men en lille kineser med meget vild smag i sko - det er hverdagssko i skøre Kina :)
   Og tak for sidst - eller hvad man siger - det var rigtig hyggeligt at sludre, du er ligeså sød som jeg havde forestillet mig :) kh

   Slet
 2. Lyder som en super spændende og fortryllende tur. Kender godt det der med pludselig at kunne mærke sig selv igen og føle sig som i "gamle dage". Mor-rollen er stor og fylder. Det er rart at holde lidt fri, men endnu bedre at vende hjem. Glæder mig til at se flere kina-knips!

  Velkommen hjem :)
  Kh Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Lou - jeg ville ønske jeg havde en masse smukke billeder fra Kina, men desværre, min tur var spændende og vild, men også bare SÅ travl, så de små glimt er hvad det kunne blive til.
   Morrollen er fantastisk og jeg elsker at være mor, men det er virkelig også skønt at kunne gøre nogle af de ting, som jeg kunne før, at mærke det ene ikke udelukker det andet, selvom det også var trist at tage afsted.
   Knus til dig <3

   Slet
 3. Det lyder som en hård, dejlig og tempofyldt uge. velkommen hjem igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maiken, og JA kæmpe hård tur men arbejde til sent på natten og opfølgningen af det hele er også med drøn på, men på fredag står den på 3 ugers ferie, jeg glæder mig stort! :)

   Slet
 4. Velkommen hjem igen, Mille! Det lyder som en helt eminent tur. Havde dog gerne lige set et billede af den kakkerlak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Marina - Jeg er dødbange for kakerlakker, jeg ved godt de ikke kan gøre noget, men de er så hurtige og klamme pyhhh :D

   Slet
 5. Åh hvor lyder det da som et skønt job! Sikke en oplevelse :-) Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Kina er en skøn oplevelse -Jeg er rigtig glad for mit job og jeg elsker arbejdet i Kina. Jeg har været derude et hav af gange, men oplever altid noget nyt :) Go aften til dig Maria!

   Slet
 6. Forsinket velkommen hjem, Mille.
  Jeg kan sagtens følge det med at være af sted og "mærke sig selv" igen. Jeg tror, at det er sundt og vigtigt - selvom det også kan være lidt hårdt og nogle gange faktisk give lidt (helt ubegrundet) dårlig samvittighed. Sådan har jeg det i hvert fald selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Louise - Ja virkelig hårdt, men jeg er helt enig med dig, rigtig sundt og dejligt at finde ud af det kan lade sig gøre omend Hasse syntes det var lidt hårdt at få logistikken til at gå op med lille Hector og et døgnarbejde :) Go aften til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...