søndag den 23. juni 2013

NEW IN - EN HANS J. WEGNER SKAMMEL!Vi har fået et lille nyt møbel i stuen, en Hans J. Wegner skammel, som jeg har fundet på DBA. Den er fra et stolesæt og er i den fineste stand. Det originale betræk har ikke en eneste plet, men det er lyseblåt og så lidt trist ud i vores stue, så jeg har syet et nyt og lagt over. Det beskytter også mod fedtede Hector-fingre ;)

Søndagen er herhjemme døbt "pandekagedag" - og det passer perfekt til sådan en gråvejrs dag som i dag, vi hygger os. Jeg skal vaske tøj og pakke en kuffert. I morgen rejser jeg nemlig til Kina med mit arbejde. Jeg glæder mig til at gense Kina, mine kollegaer og arbejdet derude, men jeg har nu også en lille knude i maven over, at skulle kysse en lille lyshåret Hector farvel og på gensyn...
Jeg håber I nyder søndagen <3


I bought this little oiece of furniture at DBA a few weeks ago. It is designed by Hans J. Wegner and produced by Getama. I think it suits our livingroom very well :)
Today it is indoor weather and later we are having pancakes - it has become a Sunday tradition :) Tomorrow I am flying to China to work for 1 week. I am exited to go but at the same time, I hate goodbyes! :) 
Have a great Sunday <3

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


18 kommentarer:

 1. Meget meget fint fund, Mille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene - jeg følte mig lidt heldig, man kan ikke sige at fet var et kup, men det var et fund og den skal stå hos os i mange mange år :)

   Slet
 2. Den er super fin Mille. Hvor længe mon du skal være afsted og er det første gang væk fra Hector? ...uanset hvad, så er det altid hårdt at være afsted fra de små. Ønsker dig god tur :-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen Tina - jeg var afsted i en uge og det var hårdt at tage af sted men det gik fint. Ugen efter var Hasse væk i en uge, så det var et par anderledes uger for lille Hector. Nu bliver det godt med en lang sommerferie. Håber I nyder sommeren :)knus

   Slet
 3. Fin skammel og herlig stue :D
  Hvor har du købt træ kasserne det hænger på væggen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Henriette
   Tak for din hilsen, tak. Beklager at du har måttet vente lidt på svar fra mig. Trækasserne har jeg købt hos trævarerne i Århus - jeg er rigtig glad for dem. Faktisk har jeg selv sat dem op, med en kæmpe stor murstens boremaskine, jeg følte mig ret go, måske derfor jeg er særligt glad for de kasser :D Go aften til dig kh

   Slet
 4. Den er godt nok fin. Du har en rigtig flot stue også :)

  SvarSlet
 5. Den er super fin, og sikke en dejlig stue i har!

  Kan godt forstå du er spændt på rejsen! Det er totalt angstprovokerende at forlade sit første barn, første gang i flere dage (egentlig bliver det ikke lettere med nr. 2 og 3!)

  God tur

  Kh. Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla :)
   - Jeg synes det var hårdt at sige farvel - faktisk var jeg mest nervøs for om der skulle ske noget på min tur, men sådan kan man jo ikke leve sit liv, der kan også ske noget herhjemme - det hele gik heldigvis fint.

   Slet
 6. Hvor er den fin <3 Og her har det også været pandekagedag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pandekager er det bedste - jeg ved faktisk ikke om den nyindførte pandekagedag er mest for min eller Hectors skyld :D

   Slet
 7. Hvor bor du bare skønt! Lækker skammel. Hyggeligt med pandekagedag, måske skulle vi også indføre det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kristina- dejlig komplement fra en der bor top lækkert! :)

   Slet
 8. I har virkelig den lækreste stue, og skamlen gør det bestemt ikke værre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde besked Rikke! :)

   Slet
 9. Hvor er den bare fin. SÅ misundelig på uglen der i baggrunden (trods skræmte referencer til Twin Peaks, hehe).

  SvarSlet
  Svar
  1. HIhi - ja uglen er en gave fra min svigermor - fra et år hvor jeg havde skrevet "Døde dyr" på ønskesedlen, det synes jeg hun tolkede ganske fint, jeg er rigtig glad for uglen :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...