fredag den 21. juni 2013

EN BLOGLOVIN KNAP!


Rygtet siger, at "Google friend connect" lukker ned - Jeg håber derfor, at I alle har lyst til at følge bloggen via bloglovin i stedet! - Tryk på billedet og derefter på "FØLG" - Jeg synes det er SÅ hyggeligt <3
Da jeg har fået mit eget domæne, (heltogaldeles.dk)  vil det gøre mig glad, hvis I alle, også dem der allerede følger mig via bloglovin, vil tage jer et øjeblik og følge med via det nye link. Tusind TAK fordi I læser med - rigtig god weekend <3
Vi blogges ved ;)


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

5 kommentarer:

 1. Er med på Bloglovin, men kan ikke skrive kommentarer til folk. Er der nogen der ved hvad jeg skal gøre ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Annette Jeg ved det desværre ikke, jeg har også haft problemer med mit kommentarfelt, men et er vist ok igen og jeg modtog din :)

   Slet
 2. Følger dig allerede på Bloglovin, en ren fornøjelse!

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig Mille... Hvert indlæg er jo en fryd for øjet!

  SvarSlet
 4. Tak for jeres skønne hilsner - de varmer og gør mig meget glad <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...