torsdag den 20. juni 2013

LÆKRE CHOKOLADER - I SAMARBEJDE MED KONNERUP OG CO!


- Pyh, nej nu skal jeg også tage mig sammen, mine bukser strammer, nu må det altså være slut, jeg må lære at sige nej, jeg starter fra i dag!
"- Hej Mille, kunne du tænke dig at teste noget lækkert chokolade?" - JJJJJAAAAAAAA TAK!!!... :)
Og sådan gik det til, at jeg efter en travl weekend med fødselsdagshygge hos en veninde, lidt arbejde og en hel dag på en kreativ workshop, satte mig i sofaen med 5 forskellige nye smagsvarianter af lækkert chokolade fra Konnerup og co. Manden og lille Hector kom hjem sent på aftenen, hvor jeg var faldet i søvn, og fjernsynet stod på en tilfældig kanal. Manden kommenterede, at jeg altså havde et eller andet i hovedet. Her kan jeg så konstatere, at lakridsmandlerne er min absolutte favorit. - Både i vågen tilstand, men sørme også i boblende søvn... - Jeg havde nemlig lakridspulver smurt godt og grundigt ud...!:-O
 - Jeg kan godt anbefale de små lækre mandelkugler! ;)


I have been asked if I would test some fine chocolates from Konnerup & co. 5 variants  of almonds with chocolate. Of cause I would – I have a very sweet tooth! :)  Last Sunday it was raining. I had candles on the table and enjoyed the small fine chocolates. My favourite is the one with liquorice! ;) 


Produkterne til dette indlæg er sponsoreret, men billeder og ord er helt og aldeles mine egne! Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

12 kommentarer:

 1. Åhh det ser fantastisk ud - det må prøves selvom jeg burde holde mig fra chokolade og istedet arbejde på en bikini krop!

  SvarSlet
  Svar
  1. De smager så sødt og skønt med mandlerne der knaser... uim altså!! og JA - min søde tand skylder også min bagdel en undskyldning ;) :) Go aften til dig Nina

   Slet
 2. Hahaha, lige PRÆCIS sådan reagerede jeg også ved påskesortimentet. Heldige dig at du måtte igennem hele fem slags chokolade. Det smager jo lækkert. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Chokoladerne er nye for mig, men de smager bare skønt - mandler og chokolade med forskellig smag, whats not to like uiiim :D Go aften og weekend når du kommer så langt

   Slet
 3. Min søde tand taber også altid diskussionerne mod fornuften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og så kan man godt fortryde lidt bagefter ikke :D

   Slet
 4. Det ser virkelig lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Rikke, de er virkelig gode de små mandler, haps haps :)

   Slet
 5. Kan kun sige mmm og sikke nogle lækre billeder;)
  Det er altså for galt, hvis man siger nej tak til gratis chokolade!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis, det ville være for galt mille!! ;) Og man siger da heller ikke nej til vin her fredag aften? Og i morgen kan man da slet ikke sige nej til rundstykker med smør vel??? :D God weekend til jer <3

   Slet
 6. Ih Mille, du skriver så fint og sødt om selv de mindste ting. Det kan jeg virkelig godt lide :) God weekend til jer - og god rejse mandag! Kan godt forstå du på een gang både glæder dig og er meget spændt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked søde Louise <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...