tirsdag den 9. juli 2013

KREATIV WORKSHOP HOS ANNE NOWAK!

En ordentlig omgang farvebilleder fra en fin og kreativ workshop hos Anne Nowak. Jeg var af sted for et par uger siden, og det var en skøn oplevelse. Vi mødtes til kaffe og croissanter og gik hurtigt i gang med vores mange forskellige tryk. Jeg var af sted sammen med Lisbeth og Julia, det var top-hyggeligt og dejligt at dele alt det kreative med nogen, man kender. Det er Lisbeth, der har trykt den lille søde pandabjørn på billede 3. Jeg selv havde tegnet et tryk, som jeg er blevet rigtig glad for, snart viser jeg en række billeder af alt det, jeg fik trykt på dagen! :)

Dagene flyver af sted. Jeg har travlt på arbejdet med at færdiggøre en masse arbejde fra min Kinatur inden på fredag, hvor jeg har sommerferie i 3 uger. Jeg glæder mig, selv om vi endnu ikke har planer. Blandt mine kollegaer skal én til Italien, en anden har lejet en båd, de skal sejle rundt i, og en tredje er kørt til Kroatien med et telt - Og hvad skal vi!? - Manden synes, at vi skal have ryddet vores kælder op....!- Tja, hmm og suk - Han har ret, men mon ikke vi finder på noget lidt mere interessant. Hvis vejret holder, skal jeg i hvert fald til stranden, så må kælderen lige være kælder! ;)
Hvad skal du lave i din sommerferie?The pictures are from a creative day at Anne Nowak's workshop. I went with good friends Lisbeth and Julia, Lisbeth made the bear at picture no. 3. I made my own print in different colours. I am going to show it to you later.

This Friday is my last day at work before my summer-holiday. I am busy at work and really looking forward to days with my family. We don't have any plans yet - what about you, have you got any plans for the summer?


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

15 kommentarer:

 1. Det lyder helt vildt skønt sådan at tage på workshop med to veninder :-) glæder mig til at se hvad du har fået lavet. Min veninde/og gamle kollega er faktisk værksteds leder på tekstil/tryk værkstedet, det er et fantastisk sted i har der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig fede rammer på Godsbanen hvor workshoppen blev afholdt. Vi har planer om at bruge lokalerne over sommeren, det er skønt man kan det til fine priser. Jeg glæder mig til at trykke en masse - blev så bidt af det, at jeg havde lyst til at bygge kælderen om til et tryk-værksted :) Og så er Anne bare inspirerende og sød! Go aften til dig Mette :)

   Slet
 2. Hvor ser det kreativt og inspirerede ud Mille, glæder mig til at se hvad du har fået produceret.
  Nogle gange er det rart med en ferie uden planer, så har man mulighed for at være impulsiv og få slappet af - hvis man altså ikke lige har en kælder der skal ryddes op i. Vi tager på ferie på lørdag; Amsterdam og husbåd - og lader vores kælder være kælder...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih altså Anita, jeg kan ligeså godt sige det som det er, jeg er VILDT misundelig på jeres sommerferie :D Uf hvor gad jeg godt det samme. Jeg glæder mig til at se billeder og høre om turen!! :) Rigtig god aften til dig.

   Slet
 3. Årh, det ser så fedt ud med trykkerierne - glæder mig til at se mere. Og velkommen hjem, i øvrigt :-) Haha, sådan en ferie venter også os - vi skal ha' malet træværk ved taget, gaaab, men har dog fået overtalt manden til et eller andet actionpræget, efter at ha' mugget over de triste ferieplaner en måneds tid ;-) God ferie til jer, med både kælder og strand :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine og også rigtig god ferie til jer - stod det til hasse kunne vi sagtens hygge herhjemme hele ferien, og jeg vil gerne ud og opleve, det behøver ikke være noget vildt ( jo altså en drink i hånden på en bountystrand siger jeg da ikke nej til ;) ) men bare ud af huset og finde på noget. Det skal nok blive en hyggelig ferie :)

   Slet
 4. Lækker tryk I har fået lavet, glæder mig til at se mere ;O)
  Pusler selv med lidt tryk, så mon ikke noget af ferien skal bruges på det

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen Mona - jeg er også blevet bidt af at trykke, jeg skal HELT SIKKERT trykke mere :) go aften til dig

   Slet
 5. Hvor ser det fantastisk og kreativt ud, Mille! Jeg glæder mig til at se de smukke sager, som du med garanti, har fået trykt.

  SvarSlet
 6. Du skal da drikke en kop kaffe eller sy lidt med mig i ferien, skal du ikke? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JOOOO - Har lige skrevet til dig på IG, håber vi finder en hyggedag/aften!

   Slet
 7. Herlige billeder! Det er så hyggeligt med det der serigrafi :-) Jeg har endnu ikke været forbi godsbanen, men man kan godt sige jeg i sin tid var storforbruger af Huset :-) Vi holder ferie i det nordjyske med ren afslapning og familiehygge, håber bare så meget at vejret holder! Glæder mig meget til at se dine print og ha rigtig skøn ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske vi har stødt ind i hinanden på huset, jeg brugte det også rigtig meget inden huset blev flyttet. Jeg håber at få gang i at bruge Godsbanen, det er et rigtig lækkert sted, for ikke at tale om folkekøkkenet der ligger der, uim de har go mad og det er billigt :D
   Jeg håber I nyder ferien i Nordjylland, nu kender jeg jo rammerne og det er så smukt og dejligt :)

   Slet
 8. Hvor ser det bare skønt ud : )

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...