onsdag den 10. juli 2013

FINT TRÆLEGETØJ - I samarbejde med Purebaby!


Jeg er vild med smukke små træting. Hvis det stod til mig, skulle Hector kun have legesager i træ!! :) - Jeg synes især at "økologisk trælegetøj" klinger ret godt sammen med "en lille ny og lækker baby". Den lille rangle og træbogen har jeg fået sendt fra Purebaby - Det er en hjemmeside med de fineste økologiske legesager til babyer og lidt ældre børn.
Krystal-Ranglen er så smuk og lille, den vil jeg forære til min søde veninde, der venter en lille "Helena" om blot 10 dage. Hector er vild med bøger, og træbogen har farverige billeder, hvor motiverne er rigtig søde. Hvis man står og mangler en barselsgave eller en bare-fordi-gave til en lille størrelse, er der mange fine ting at vælge imellem ved Purebaby. Lige nu har de udsalg på en masse lækre sager, kig forbi lige her;)


I'm a huge fan of all wooden things for kids. Purebaby is a webshop that has many nice organic things for babies and kids. Purebaby has sent me the beautiful crystal rattle and the wooden book with sweet and colourful motives. I am always in doubt what to buy for newborns - Purebaby has so many great options - right now they are having a sale, check it out right here.  


Produkterne til dette indlæg er sponsoreret, 
men billeder og ord er helt og aldeles mine egne! 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


4 kommentarer:

 1. Hvor er træ-pegebogen bare retro-fin, og så kan den - modsat de fleste bøger - tåle en tur i gabet, fedtfingre og en god gedin kastetur :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi du har så meget ret Anne - Hector har allerede kastet en del med den, jeg ved ikke om det er den lille størrelse eller bare bøger generelt der indbyder til at kaste med :) Billederne er vildt retro og søde.
   Håber du nyder sommeren <3

   Slet
 2. Altså, sådan en bog vil jeg også gerne ha`-- den ser ud til at være sjov!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA :D Jeg kan faktisk heller ikke stå for lille H - når han iført nattøj og morgenhår skraldgriner sådan :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...