onsdag den 5. juni 2013

DIY - LAV KUNST MED DINE BILLEDER!
Jeg har hjulpet Hector en liiiiiille smule med gaven til farsdag ;) Forleden aften, da manden var på job, lavede jeg denne lille Hector-illustration til ham. Han fik den i morges og blev heldigvis overrasket og glad! :)
Det er ret nemt at lave en personlig illustration, hvis man ikke er vant til at bruge computeren til den slags, kan man vælge at klippe-klistre i diverse former, evt med kopier af alle yndlingsbillederne.I have made this illustration as Father's Day present for my boyfriend. I made it on my computer but it is an easy DIY if you use a pair of scissors, paper, glue and copies of all your favorite photos. 
Have a grat evening <3

15 kommentarer:

 1. Hvor er den flot. En rigtig god ide jeg vil skrive mig bag øret! :-)

  SvarSlet
 2. Årh en fin måde at bruge det nye yndlingsbillede af Hector!

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin! Så godt lavet :) Den vil jeg huske på :)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin gave, ham Hector har strikket sammen - han må have arvet sin mors kreative talent (; Det er altså nogle skønne billeder <3

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anne - det er svært at vælge for billeder er der nok af, men som ida skriver er det lille strandbillede blevet et favoritbillede :) Det var hyggeligt at sidde og strikke sammen :)

   Slet
 5. Hvor er der flot!
  Ville lige høre hvilket program du har brugt til at lave dette? Eller om der skal lidt mere grafisk kunnen til det:o)

  Bedste Hilsner

  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette
   Jeg ved ikke om du har nogle tegneprogrammer på din computer. Jeg har været ved at undersøge om der var nogle programmer på nettet man kunne bruge til at lave collagerne med. Ellers kan du lave den her type collager i canvas, illustrator, indesign eller photoshop :)
   Go aften til dig og tak for din hilsen, kh mille

   Slet
 6. Aj, hvor fin! Der var vist et farhjerte, der svømmede lidt over der :)

  SvarSlet
 7. Det var en fin lille collage. Jeg kan godt forstå at far blev rigtig glad for den. :)

  SvarSlet
 8. Hvor fint - skal han så have en ny hvert år?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, jeg ved ikke om der skal følge en ny til næste år, det kunne måske være en lille tradition :) Jeg var ideløs med farsdag men syntes der skulle være en lille ting og det er jo tanken der tæller ik :) Go aften til dig.

   Slet
 9. Ih hvor er det fint ! Super god idé, den vil jeg også skrive mig bag øret.

  SvarSlet
 10. Tusind tak for jeres søde kommentarer og fordi I gav jer tid til at kommenterer på den lille illustration. Det er ret hyggeligt med lidt personligt fotokunt - Rigtig go aften til jer <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...