torsdag den 6. juni 2013

ET LILLE TIP - KARINA BÆKKELUND!


Hvis du ikke allerede ved det, er her et lille (nej faktisk et kæmpe stort) kunst-tip. Jeg har nemlig fået nys om, at Karina Bækkelund har lavet illustrationer for Søstrene Grene. En vigtig badefyr og En yndig dame med hat. Illustrationerne er A5 kort, de kommer i butikkerne i slut juni til den fineste pris, kun 18,80kr!!! Jeg er så vild med Karinas streg, jeg stiller op i køen og håber, jeg når at få dem begge med hjem til vores vægge ;)


These beautiful pieces by Karina Baekkelund will be in all Grene's shops in DK by the the end of June. I really like Karina's drawings - I want both of them!

4 kommentarer:

 1. 1000 tak søde Mille:-) Jeg håber snart de kommer så du kan få fat på dem

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt Karina - glæder mig til at se de små kort irl - det er et spændende samarbejde, de skal nok blive revet væk. Rigtig go weekend til dig! :)

   Slet
 2. Det er da et tip, som er til at tage og føle på! Tak for det :)

  Der går vist ikke lang tid før jeg skal i Søstrene Grene igen ;)

  /Diane

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja håber også eg når at købe kortene - de er rigtig fine :) Go aften til dig Diane ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...