fredag den 7. juni 2013

FARVERIGE INVITATIONER - JEG SKAL NEMLIG HOLDE FEST!

Jeg har gennem bloguniverset mødt en flok søde piger, der alle har inviteret mig med til skønne og hyggelige arrangementer - sidst var vi til fest hos Tenna, det var en fin aften. Nu er det blevet min tur til at invitere dem hjem til vores lille farmorhus. For længe siden sendte jeg en invitation af sted og for nyligt pustede jeg så lidt til ilden, ved at sende et par spisepinde af sted til dem også. Jeg skal nemlig forsøge at lave kinesisk mad til dagen. Jeg krydser fingre for solskin i morgen, så vi kan sidde ude den halve eller hele nat :) Indtil da skal jeg vist lige have ryddet lidt op og handle ind og forberede maden og dække bord og og og... :)
Rigtig go' weekend til alle <3I am planning a Chinese garden party this weekend - I am going to have friends over for Chinese food and cocktails. I have made invitations and chopsticks that I sent to them -  I cross my fingers for a sunny day - Till then I have to do some cleaning, go shopping, set the table and pick some flowers. Have a great weekend <3  

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

18 kommentarer:

 1. Lyder fantastisk! Ha' en skøn aften!
  Kh. Marina

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Marina, det blev en rigtig go aften, jeg var godt træt dagen derpå :)

   Slet
 2. Ihh hvor lyder det bare som verdens bedste aften! Krydser mine fingre for verdens bedste vejr og husk lige, at drikke et lille glas for mig (som lever verdens mest kedelige liv med forberedelse til forsvar af BA;))

  Kh Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mille, jeg drak en masse glas for dig;), sender tanker i din retning og håber du snart kan komme på den anden side af BA og råbe sommerferie!! Dine krydsede fingre hjalp - vi fik sol og det var en god aften :)

   Slet
 3. Det lyder som en skøn aften, er sikker på du må være en super vært - også bare at dømme ud fra invitationerne. Jeg håber I får en dejlig aften i solskin :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen Marie, det var bestemt en hyggelig aften - Grunden til der står mille på invitationen er, at jeg lavede en proto først, ja jeg gik meget op i det :D

   Slet
 4. Hold op, hvor ser det bare fint ud! Virkelig lækkert og kreativt.. Mille, hvilken uddannelse/arbejde har du? Jeg har været nysgerrig i et stykke tid :) Kh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria, og hyggeligt du spørger - Jeg er uddannet på Teko i Herning og arbejder som Designer. Jeg er vild med stof og farver og perler og mest af alt TØJ. Det fylder bare ikke så meget på bloggen her, da bloggen er mit frirum, hvor jeg ikke tænker arbejde, men altså, hverdagen er fyldt op tøj på tegnebrættet :) go aften til dig

   Slet
 5. Jeg glæder mig SÅ meget! Skal pindene medbringes til at spise med, eller må jeg lege klæd ud og sætte dem i håret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skulle da have haft pindene i håret Ida;) Du må bruge dem til blomsterpinde el andet derhjemme i stedet ;)

   Slet
 6. Hvor er det nogle skønne kort! Du har simpelthen sans for detaljen :-)
  Rigtig god fornøjelse - der er ikke noget som en god fest i dejlige veninders lag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak line, en sød besked fra dig <3

   Slet
 7. Smukke invitationer :) Det lyder til i får en dejlig dag imorgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, vi havde en go aften, det var dejligt :)

   Slet
 8. Shit, jeg har stadig ikke lært at spise med pinde. Men jeg glæder mig vildt meget til at se både farmorhus og DIG :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik da godt med pindene Malene, dejligt at se dig ;)

   Slet
 9. Jeg glæder mig helt vildt meget Mille, mine stakkels kolleger har hørt på mig blabre om fest og søde piger hele ugen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var vildt hyggeligt og du så knaldgodt ud i kjolen Lisbeth! ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...