lørdag den 8. juni 2013

PYNT AF KINESISKE RØDE LAMPER!Jeg har via mit arbejde som designer haft fornøjelsen af mange rejser til Kina. Jeg har pga barsel ikke været af sted det sidste års tid, men forud venter snart en ny arbejdstur, som jeg glæder mig til. Jeg har mange søde kollegaer og venner i Kina, særligt har jeg en sød veninde, Dan, som jeg har kendt i snart 6 år. Da vi lærte hinanden at kende, kunne Dan slet ikke tale engelsk, det kan hun i dag.
Jeg tænker langt tilbage på en aften, hvor vi efter en travl arbejdsdag sad og spiste lidt mad sammen. Vi snakkede om fremtiden og om det at få børn. Hendes største ønske var at finde en ægtemand og få en lille pige. På et sødt og næsten me-Tarzan-you-Jane-engelsk niveau sagde hun til mig: "Me have daugther - yes, me have daugther, and you have son - one day they will be boyfriend girlfriend"! Og så grinede vi, og jeg smilede af den søde tanke.
For et par uger siden ringede Dan til mig på Skype. Vi havde aftalt at snakke, så vi kunne se hinanden på skærmen. Hun skulle se min lille Hector, og jeg skulle se en lille nyfødt pige, Ninni. Tænk, at det faktisk blev sådan, Ih det var stort og dejligt og rørende, faktisk svært at holde tårerne tilbage.
De sidste mange år har jeg pyntet haven med de smukke røde balloner, og i år har Dan været sød og foræret mig en hel kasse. Forleden fik jeg pakken. Nu pynter ballonerne i træerne, jeg synes, det ser så fint ud.


Trough my job as a designer I have been in China many times. I really like China and every year I bring a part of China into my own garden. The balloons are from my sweet Chinese friend, Dan. I met Dan 6 years ago, at that time she did not speak any English, she does now. We have many nice memories together and much has happened during our long friendship. Dan called me on Skype a few weeks ago. She has just become a mother to a sweet little girl called Ninni. I think of them when I look at the balloons, it makes me very happy. 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

22 kommentarer:

 1. Skønne billeder og sød historie.
  Må det blive en henrivende gilde med kulørte lamper samt kulørte smil og grin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Emilie, vi havde en rigtig go aften og ballonerne var med til at give en rigtig kinesisk stemning :) go aften til dig

   Slet
 2. Sikke en sød historie, Mille. Vi ses linden længe, sidder i toget på vej sydpå :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for sidst Ida, håber vi snart ses igen :)

   Slet
 3. Sød historie, tak fordi du delte ;)
  Verden føltes pludselig så lille og hjertelig...tak Mille ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked - den gør mig glad <3

   Slet
 4. Skøn historie:-) Og så fantastisk med venner fra andre kulturer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja rigtig dejlig med venskaber fra andre kulturer - og vildt dejligt med Skype så føles afstanden ikke så stor, selvom der er 7 timers forskel i kina og man lige skal koordinere og regne med at forbindelsen ryger et par gange under samtalen :)

   Slet
 5. Sikke et fint venskab på tværs af kulturer. :) Jeg er sikker på det bliver både en dejlig og gennemført kinesisk aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et venskab der er vokset med årene, vi har været hæmmet af sproget, følelsen af man ikke bare kan tale frit og fortælle alt det man gerne vil, det er lidt svært og sætninger bliver meget korte og simple. Men Dan bliver bedre og bedre til engelsk og der er sket meget på de 6 år jeg har kendt hende:)

   Slet
 6. Sikke en sød historie Mille, blev selv helt rørt... Og hvor er de smukke dine lamper, det ser bare så hyggeligt ud! Er helt overbevist om, at du er et af de mennesker, der er med til at gøre verden til et bedre sted..! Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. En dejlig besked fra dig søde Louise, tusind tak <3 Jeg har hængt lamper foran huset og så har jeg smugkigget når folk går forbi - og jeg har set flere der smiler, de er bare så fine de lamper. Det var irkelig vmeget stort at se Dan som mor, jeg har meget nemt til tårer, og en nybagt mor med guldklumpen i armene, det er en sikker vinder til at få mine tårer til at trille :) Go aften til dig

   Slet
 7. Blev også helt rørt af historien, håber at I formår at holde kontakten så børnene kan få mulighed for at møde hinanden engang i fremtiden. Jeg har selv en del amerikanske venner med børn, som jeg håber at Karla kan få glæde af...
  Håber I havde en skøn fest i aftes :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har et stort ønske om at få Hector og Hasse med til Kina så de kan se det hele og møde alle de søde mennesker derude, men det skal være når Hector er større og kan lidt mere selv.
   Go aften til dig Anita <3

   Slet
 8. Smuk historie. Tak for en fantastisk hyggelig aften i dit gode selskab og for den fine røde lampe, der nu skal pynte hos mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. så meget i lige måde søde Malene - jeg nød at have jer på besøg i vores små rammer. knus til dig

   Slet
 9. Dejlig historie, tusind tak for en dejlig aften og fantastisk mad :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak Lisbeth, ja godt det lykkedes med maden, jeg spiste rester sammen med Hector dagen derpå, det var var skønt med leftovers i haven ;)

   Slet
 10. Hvor er det en dejlig historie blev så glad af dit indlæg - og hvor bor du fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kristina, hvor er du sød!:)

   Slet
 11. Sikke en fin historie :) og fine billeder som altid.

  /Diane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Diane - alle de søde kommentarer varmer og giver et pust og liv til bloglysten!:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...