torsdag den 30. maj 2013

Lidt farveglimt fra weekenden, hvor der var fest i Latinerkvarteret og hvor jeg drak kaffe i gården hos Rosen og Liljen. Der var liv i gaden og der hang ting og tøj i luften - This is why I love Aarhus! :)

22 kommentarer:

 1. Åh, den gadefest i Mejlgade ser altid så vanvittigt hyggelig ud! (Hvis det da er fra det arrangement). Akut Århus længsel, det er hvad du lige har givet mig, Mille :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det dejligt du snart kommer til Århus Ida, det glæder jeg mig til :) Festen i Mejlgade er fantastisk - det er dog ikke det arrangement, men et latinerkvarters fest med jazz i gaden, det var hyggeligt :)

   Slet
 2. Århus er vidunderlig. Og sikke en skøn kjole du har på Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - nu hvor solen er kommet frem - er der bare så mange steder og oplevelser der bliver forstærket - det er hyggeligt. Kjolen har min veninde fundet i en genbrugsbutik, jeg er vild med den, blomsterkjoler kan man ikke få for mange af :)go aften til dig Karina :)

   Slet
 3. Why I love aarhus too :) Du tager så kønne billeder, Mlle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød tusind tak Marina <3

   Slet
 4. Årh suk.... Gode minder.... Så hyggeligt.... Husker også særligt lyserøde bh'er over det hele (eller var det i en festuge?)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var vidst noget med bh'er over det hele, men jeg kan ikke huske hvornår o hvad det var :D - altid sjovt med fest i gaden :) go aften til dig.

   Slet
 5. Latinerkvarteret har også en stor plads i mit hjerte. Skøn kjole du havde på!! Skal vi ikke se din all in??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der måtte gerne være mange flere gader man kunne slentre rundt i - det er virkelig den skøn bydel. Jeg prøver at blive bedre til billeder af helfigur ( hvis det er det du mener), men jeg er ofte fan af de små glimt i stedet ;D Go aften til dig

   Slet
 6. Så morsomt å se at du er litt som meg, legger merke til detaljer rundt deg ;)
  Så kult det var med kopper og klær på snorer over gatene !
  Og den grafittien var stilig :)

  God helg !
  Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de små detaljer er sjove - og en fornøjelse at sætte billederne sammen og man føler det passer, som en lille melodi :)
   Go aften til dig Janne :)

   Slet
 7. Dejlige billeder :) ja Århus er en skøn by. God weekend

  SvarSlet
 8. Fine glimt - du sørgede lige for, jeg fik lyst til kanelsnegle (eller, det har man vel altid, men mindet op det, blev jeg da ;))

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har altid lyst til kanelsnegle, uim, den bløde søde dej, mums, derfor er det ret farligt for mig at tage i Ikea... ;) Håber du får en skøn uge søde Anne!

   Slet
 9. Så fine billeder og farver- jeg kan især godt lide billede 3 med den søde 50er kjole, skuldertasken og den lile sandalfod- man bliver helt rørt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak, sandalerne har min veninde købt til Hector - jeg synes de er så søde :)

   Slet
 10. Skønne Århus..:) Og dejlige billeder som altid..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anne - Og Ja Århus er virkelig skøn, især nu hvor solen skinner. Sculptures by the see er i øvrigt lige startet - det er altså også ret fedt, jeg skal derned snarest! :) go aften til dig!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...