søndag den 2. juni 2013

SOMMERHUSTUR MED FODBOLD I HAVEN, BÅL OG KOLDE ØL!


Weekenden har vi tilbragt i det fineste sommerhus i Uggerby i Nordjylland, sammen med smukke og dejlige mennesker. Dage med sol, sommer-mad, musik, fodbold i haven, bål, kolde øl og bare masser af hygge. En top-fantastisk weekend, fyldt med varme og positiv energi!
Nu er vi hjemme, lille Hector er faldet i søvn på sofaen, han har stadig sand i håret og græs mellem tæerne :) Vi er trætte, men hold nu op... - flere af den slags weekender, TAK! ;)


We have spent this weekend with good friends in a summer house in Uggerby. It has become a tradition to go there once a year, and it is really something we look forward to. I am filled with joy and energy, this weekend has been nothing less than perfect! <3   

18 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt.. Sådan nogen weekender giver bare en helt særlig energi..:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig helt ærgerligt da det blev søndag og vi alle skulle hjem - lidt ligesom når man ser en VILDt go film og tænker at det bare aldrig må stope!!! :) Go aften til dig Anne - håber du får en skøn uge.

   Slet
 2. Det lyder vildt hyggeligt med sådan en weekend med mange gode venner! Vejret har da også bare været helt perfekt til det. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var bare perfekt med solskin hele weekenden. Der ligger en kanoudlejling tæt på sommerhuset, så hele flokken lejede kanoer, SÅ hyggeligt. Sådan en weekend med mange gode mennesker giver bare en helt særlig energi og glæde, det var skønt. Håber du får en rigtig go uge Maiken og tak for din søde kommentar:)

   Slet
 3. Hold nu fast Mille, hvor er lille Hector bare nuttet i sine sømandsstriber!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ida, fordi du bemærker det, jeg er særligt glad for billedet af ham- han var så sød på den tur, det er stort at være "mor, far og lillen på tur" :) Go aften til dig!

   Slet
 4. Nøj det ser skønt ud, sikke en dejlig weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, det var det virkelig, tror vi er flere der råber En gang til!!!:) Rigtig go uge til dig.

   Slet
 5. Jeg kjenner energien og gleden igjennom bildene dine :)
  Ha det fint denne uken også !

  Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Tak Janne, jeg havde svært ved at få armene ned i går og selvom vi var dødtrætte, var det også svært at finde ro. Det er skønt at være mange samlet til ren hygge, jeg er fan! :)
   Også god uge til dig Janne, vi blogges ved.
   kh mille

   Slet
 6. Sikke en hyggelig weekend og skønne billeder :-) Jeg er faktisk vokset op tæt på Uggerby og har ofte stået og nydt udsigten på den bro :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt Pia - det er virkelig smukke omgivelser - Især ved broen og klitterne, der tog jeg mange billeder :) Go dag til dig i solen

   Slet
 7. Hvor lyder det dog aldeles fantastisk. Stemmer i med: Flere af den slags weekender! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var SÅ hyggeligt, helt vildt! Og du er på vej til Danmark, det bliver vel nok skønt at komme hjem, glæd dig Anne, solen skinner og det er bare fedt herhjemme. Go tur <3

   Slet
 8. Endnu engang SUPER lækre pletskud! SÅ dejligt billede af kartoffelskrældning i bare tæer :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde hilsen - der er noget særligt over kartoffelskrælning udenfor, så ER der dømt sommer :)

   Slet
 9. Lyder som den skønneste weekend, og nu har jeg endnu engang fået bekræftet mit motto; 'Good people knows good people'. Jeg kunne nemlig genkende sommerhuset som min venindes' forældres, så det må være hendes bror Rasmus I har været afsted med... Dejlige mennesker :) Ha den skønneste uge, kære Mille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Anita, jeg smiler stort, DK er lille var? Ja det er nemlig Rasmus's ( eller Baster som vi kalder ham :)) forældres hus, det er så fint og hyggeligt. Har du været der? jeg læste lige din hilsen to gange, ih altså hvor er det pudsigt :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...