onsdag den 29. maj 2013
Åhh jeg håber, I nyder solen, fuglene der fløjter og folk, der kommer smilende igennem byen - Jeg har været offline for en stund. Jeg fik bihulebetændelse og har bare været rigtig sølle... Men nu er jeg endelig frisk igen og suger D-vitamin til mig på terrassen. Lille Hector er ved at knække koden til at gå, og imens hans små ben tager usikre, men søde små skridt, sidder jeg og klapper og hujer - Jeg er bare SÅ stolt af ham. :)

- Glimmer-glitter billederne er fra i sidste uge, hvor jeg sammen med Julia og Louise var til glimmer-workshop hos Sarah fra Minimegadesign. Jeg synes næsten billederne taler for sig selv, det var en SKØN krea-aften! :)

- Bemærk lige lille Nora på billede 4; blot 3 uger gammel ligger hun og sover sødt, imens mor-Julia klippe-klistrer, sød sød pige og en sej mor! ;)


Finally I am well after another round of a cold! The sun is shining and we are outside as much as possible. Hector has taken his first babysteps, I am so proud of him :)
The pictures are from last week, where I was at the Glitter workshop held by Sarah from Minimegadesign. I went with Julia and Louise, I think the photos tell the story, we had so much glitter-fun! 
Did you see baby Nora in picture 4 , she is only 3 weeks and sleeps while Julia is making beautiful things at the workshop - I am pretty amazed by both of them <3 

10 kommentarer:

 1. Glimmer kan man aldrig få for meget af ;o).

  Øv, med sygdom :o(

  De første skridt er helt særligt - så usikkert og fint. Rigtig god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej og der var SINDSYGT meget glimmer, jeg havde glimmer overalt da vi var færdige :)
   Nej det er altså helt vildt hvor stort det er med de første skridt, både for mor og søn, det er en skøn tid! :)
   Go aften til dig Pia.

   Slet
 2. Klippe-klistre og glitter er altid godt, og jeg var bestemt også fristet af at tage til workshoppen. Det så rigtig hyggeligt ud. :)

  Sikke en omgang du måtte igennem! Jeg håber du er frisk igen, og kan nyde Hektors fremskridt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle du have gjort Maiken - det var så hyggeligt og bordet var pyntet med glimmersager så jeg blv helt paf, nuy det var fint og så gik vi ellers igang. Jeg har en tendens til at sludre for meget og lave for lidt ved den slags arrangementer, så det var ikke meget jeg fik med hjem jeg havde lavet, men hyggeligt det var det!!;)
   Go aften til dig :)

   Slet
 3. Hvor ser det fantastisk dejligt og hyggeligt ud! Al den glimmer og glam, det må have været noget af en vitamin indsprøjtning ;-) dejligt du er ovenpå, ha en super dejlig uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - det var simpelthen bare så hyggeligt - Jeg vil til mange flere workshops - det er er så inspirerende at mødes med andre der også har krea og skabertrang :) Go weekend når du kommer så langt :)

   Slet
 4. Dine dejlige indlæg har været savnet, men dejligt du er frisk igen og kan nyde lille H og de første skridt. husker det som var det igår. Suk :)

  Hvor ser det bare inspirerende ud, gode stemningsbilleder. Det kribler jo helt i fingrene for at klippe, klistre, lime, glimre og glitre... Jeg hepper på en workshop i København :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh Tak søde Anita - det er lige sådan en besked man har brug for efter en offline periode, hvor man tænker om der stadig er nogen derude :)
   Jeg hepper også på mange flere workshops, det er vildt hyggeligt!
   Rigtig god weekend til jer - jeg ser frem til en sommerweekend :) kh

   Slet
 5. Det ser mægtig hyggeligt ud :)

  Hvad er det hende lille Nora ligger i? En bluse, slynge?? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også virkelig en go aften - er blev helt vild med workshops og arrangementer som dette. Julia har selv syet slyngen som lille Nora ligger i, virkelig imponerende synes jeg og træt af jeg ikke selv havde sådan en da min lille Hector var baby :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...