tirsdag den 21. maj 2013

A MILE IN THE WOODS!









2 lækre illustrationer og et postkort fra A mile in the woods, købte jeg b.l.a. med hjem fra Designcellerne i Horsens. Louise Haugaard Nielsen, der tegner de smukke illustrationer, solgte sine mange værker fra celle 175, hvor hun også sad og var igang med at kreere en ny illustration. Hun er sprudlende og smuk og bare fantastisk dygtig! - Jeg glæder mig til at pryde vores vægge med hendes værker.
Måske genkender du Louises streg!? - Det var nemlig også hende, der lavede printet til Edition plakaten! ;) - Du kan se flere af Louises værker på hendes hjemmeside lige HER :)


The illustrations are made by Louise Haugaard Nielsen, branded as A mile in the woods. I bought 2 pieces at the designmarked in Horsens. Louise was selling her drawings and illustrations from one of the prison cells and while I was there, the making of a new one was in progress. She is really talented and I can't wait to put these on our walls. Do yourself a favor and check out her webpage - she has so many nice pieces! :)

12 kommentarer:

 1. De er bare så flotte, har lidt fortrudt at jeg ikke fik det store også, men nu kan jeg jo heldigvis snart se dem i glas og ramme hjemme hos dig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, håber så, at jeg når at få dem i glas og ramme inden vi ses, jeg skal lige finde de helt rigtige rammer og steder de skal hænge.:) Jeg er også særligt vild med den store, Hasse synes også den er fed!

   Slet
 2. Hold op det er nogle smukke prints. Jeg må hellere kigge nærmere på hendes kunst. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også det er lækkert - jeg har fundet så mange fine illustrationer på det sidste, a mile in the woods er værd at holde øje med, hun havde mange lækre prints med i fængslet! Go aften til dig Maiken!;)

   Slet
 3. Smukke værker du har købt. Hun laver fine fine ting. Jeg er ærgelig over, at jeg ikke kan komme til pop-up EDITION i slutningen af maj og opleve hende "live"...
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - jeg er også glad for dem, nu skal jeg blot have købt de rigtige rammer.
   - Jeg tør slet ikke tage på flere kunstmarkeder, det ender med vi ikke har flere vægge uden en masse kunst og billeder, det er skønt at købe - men så må jeg skifte lidt ud indimellem :)
   Go aften til dig.

   Slet
 4. SÅ fine illustrationer!!! Hende vil jeg altså lige holde øje med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør jeg også Mette, fine sager og som hun selv fortalte er der hele tiden nye ideer på tegnebrættet - rigtig god aften til dig! :)

   Slet
 5. Wow, hvor er det imponerende det hun sidder og tegner på billedet! Og fine illustrationer du fik med hjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja work in progress, det synes jeg var meget fedt - masser af små streger, så fint. Go aften til dig Maria! :)

   Slet
 6. Sikke nogle fine illustrationer - ville da ønske at jeg liige kunne ha smuttet forbi Designcelelrne, det ser ud til at have været alletiders. Tusind tak for inspirationen, jeg vil straks kigge på hendes hjemmeside. Ha en dejlig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita også en dejlig dag/aften til dig - jeg er endelig kommet ovenpå efter 14... Ja virkelig- 14 dage i sygdomshelvede,pyh altså! må vise flere billeder når illustrationerne er kommet i glas og ramme! ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...