mandag den 20. maj 2013


Da der i går morges var skyer for solen, var det oplagt med en lille spontan tur til Designcellerne i Horsens. Jeg mødtes med Lisbeth, der også var frisk på et søndagsmarked. Der var mange fine sager at finde i de rå fængelsrammer - Jeg købte selvfølgelig et par lækre ting med hjem, som I skal se ;) - Jeg deler det lidt op og viser mere i morgen :)
Go' aften til alle! <3
Billede 4 Magasinholder fra Decovilla,  Billede 5+7 fine sager fra Ohdeer,  Billede 6+10 Flotte ting fra Pescno og OhNo,  Billede 8 de fineste smykker fra Fragment.


The photos are from yesterday where I went to a designmarked called Designcellerne, held in Horsens state prison. I bought some beautiful things, I will show you tomorrow!
Have a nice evening <3  

14 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se dine indkøb. Må simpelthen også få set fængslet - har været forhindret til både market og krimimesse de sidste par gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var også spændt på at se rammerne- man kan lugte der er blevet røget mange cigaretter gennem tiden og der var skrevet beskeder på væggene - rigtig fængselstemning :)

   Slet
 2. Ej hvor ser det bare fantastisk spændende ud! Uha glæder mig til at se hvad du fik hapset med hjem. Med det udvalg kan det jo kun være vidunderligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tænkte jeg lige ville dele det lidt op, så I ikke blev billedtrætte - Jeg tog derned med tanken om - nu kigger jeg bare, skal ikke købe noget - men lidt med hjem fik jeg alligevel :)rigtig go uge til dig

   Slet
 3. Ih hvor ser det bare spændende ud Mille! Og jeg elsker smykkerne fra Fragment, må simpelthen have købt mig et par øreringe, snarest;0) Glæder mig til at se, hvad du har købt! Ha' en dejlig aften. Knus fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja smykkerne er bare så fine - jeg måtte også have mig noget fra Fragment, jeg viser et indlæg i løbet af ugen, de er meget unikke :) Håber I har haft en dejlig weekend søde Louise og at I får en skøn uge <3

   Slet
 4. Hvor fedt I kom af sted Mille. Selvom jeg endda bor i Horsens nåede jeg det ikke engang. Flotte billeder og de der smykker skal lige tjekkes ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var faktisk heller ikke planen, at jeg skulle på markedet - for solen trak i mig og min lille familie, men da det så var overskyet søndag, skyndte jeg at starte swiften til en formiddagstur, det var hyggeligt! - Det var sjovt at se de grove og rå rammer - synes fænglet er fedt sted til den slags arrangementer. Håber du får en skøn uge :)

   Slet
 5. Smukke billeder af fine omgivelser og ting. Glæder mig til at se, hvad du har fået med hjem ;-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja totalt fede omgivelser - det var sjovt at sætte det her indlæg sammen, kontrasten mellem smukke sager og pigtrådshegn er stor og alligevel passer det ret godt sammen :) Rigtig go uge til dig.

   Slet
 6. Skønne billeder :-) Glæder mig til at se dine nye fund! Må have været svært at begrænse sig ;-)
  Hav en skøn aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen Fr. Hansen:) , der var ikke vildt mange udstillere i fængslet, men af dem der var, havde jeg flere ting jeg havde udkig på. Blev alligevel nødt til at begrænse mig, Det er noget med at der er need to have og nice to have :D

   Slet
 7. Ej, jeg ville så gerne have været forbi! Håber der bliver en næste gang.. Virkelig en lækker kontrast med de lidt fine, skrøbelige ting og så de rå omgivelser fra fængslet! Og dejlige stemningsbilleder du har taget.. Ha' en god dag :) Kh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes det er hyggeligt med en tur, det var egentlig kun et kort visit, men det er hyggeligt at tulle rundt og er man foto-freak er det et fedt sted at tage billeder ( på trods af at lyset godt kan drille lidt) go aften til dig Maria, kh mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...