torsdag den 16. maj 2013
Jeg har skrevet om de her produkter fra Badeanstalten før, fra en lækker goodiebag (se indlægget her) - Men dengang var jeg ikke begyndt at bruge produkterne, det er jeg nu, og jeg synes, de fortjener deres eget indlæg!
Ofte er jeg sådan lidt "ja-ja-ja-hmm", hvad angår snakke om vidundercremer og skønhedsprodukter i det hele taget. Men her er nogle produkter, jeg faktisk gerne vil tippe videre til alle, jeg kender!
- Badeolien er min favorit - den påføres på våd hud, dufter friskt og rent af lime. Den er nem at smøre ud, trænger hurtigt ind i huden, og den fedter ikke - Huden føles helt blød efter brug. - Faktisk er den nomineret til årets danske produkt - se bare lige her! ;) 
- Fodcreme har jeg aldrig brugt før, så det er nyt for mig, men denne dufter også skønt og gør huden blød. Jeg glæder mig helt til at få fusserne i sandaler.
- Jeg døjer med tørre læber og har en tendens til at hive i de små hudflager på læberne (Ja I KNOW, vildt dårlig vane, UF) men derfor er jeg altid på udkig efter en god læbepomade. Denne er cremet og nem at smøre på, den er også godkendt herfra, og jeg anser altså mig selv som en ret god læbe-pomade-dommer med de mange mange forskellige, jeg har prøvet ;)
Det hele lyder som en blomstrende salgstale, og det er det også!!;) - Det er bare først nu, jeg personligt får øjnene op for Badeanstaltens produkter, men jeg er virkelig imponeret! Jeg går sommeren i møde med bløde ben og tæer, dog stadig hvide som asparges, men det ændrer sig forhåbentlig snart ;)
- Jeg vil i øvrigt gerne høre, hvis I derude kender og kan anbefale flere af Badeanstaltens produkter?
Go' aften til alle <3


Earlier I wrote about these products from a goodiebag I received. Here you have got my personal opinion of the products from Badeanstalten-  I must say I am pretty impressed by all 3 products. 
Especially the bath oil is really great, easy to put on and leaves the skin very soft and with a fresh smell of lime. Check out their website here - I really recomment all 3 products. 
Have a great evening <3

8 kommentarer:

 1. Jeg er også vildt glad for den olie. Får bare ikke brugt den så ofte, for glemmer altid, at man ikke må tørre sig inden. Vanens magt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg vil også sige jeg faktisk lige "dupser" kroppen lidt med en håndklæde først og så smører det på, jeg synes det er vildt godt, hjemme-wellness :D Go aften til dig!

   Slet
 2. Tak for dulle-tippet, den dér olie skal jeg prøve! Og sig det ikke til nogen, vel, men den der dårlige vane med tørre læber... :-S Og det værste er, min søn på 4 år gør det også :-O "Aj, Malthe, det dér skal du ikke gøre!" "Jamen, moAAAR, der er noget der sidder i vejen, altså!" Han stejler dog, når vi kommer truende med mentholatum (som indtil videre er en vinder for mig, men måske den kan væltes af tronen?!).

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør du det også?? ej men det er frygteligt, jeg kan sidde og falde i staver og inden jeg ser mig om kan jeg bløde på læberne - det er virkelig en dårlig vane, men jeg aner ikke hvordan man slipper af med den. Mentholatum er også en favorit her - dog er jeg ikke så pjattet med alt for meget smag i læbepomader.. go aften til dig trine og Ja den Olie SKAL du prøve - en skam morsdag er passeret - men morsdag er jo så bare hver dag!

   Slet
  2. Ja, det er FRYGTELIGT! Jeg kan holde det nede, hvis jeg undgår tørre læber (så sidder man lige netop dér og falder i staver foran tv'et eller lignende, og så er skaden sket - og det er som om, der kommer endnu mere "hård hud", når først man er startet :-S). Men som sagt er jeg vild med mentholatum, men derudover er en rigtig "lip saver" denne lip plumper (se mere her: http://www.newcidcosmetics.com/i-plump-lips-p-6.html), med menthol og noget chiliekstrakt (hvis jeg husker rigtigt), der øger blodcirkulationen så det både ses og mærkes (virkelig spøjs prikken). Den elsker jeg! Og så får man de fineste røde læber af den, selvom den er transparent. Nå, en længere smøre herfra, god aften :-)

   Slet
 3. Du skal prøve deres bodyscrubs - de virker! Og fjerner al rå og ru hud, og SÅ bliver man dejlig babyblød. Og angående læbeprodukter så er jeg enig med Trine - mentholatum er og bliver den mest effektive.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt Michelle, den skal jeg prøve - der er bare noget hjemme-spa-følelse over de produkter, en fornøjelse :) Jej er enig mentholatum ligger i top5 listen!

   Slet
 4. Jeg kan især anbefale deres håndcreme, men bestemt også deres sæbe - min yndlings er Luna.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...