fredag den 17. maj 2013


Jeg er i haven!! :) - Lad os være det frem til oktober engang ;) - Jeg er nemlig ret vild med vattæpper, hyttesko, vilde blomster, nescafé og en lille dreng, der griner og hviner, fordi der er så fedt derude!;)
Rigtig go' weekend til alle <3


I'm outside, it's great! ;) - Finally we have higher temperatures and sunny days- I cross my fingers, the warm days will last at least till October so we can be outside every day. My little Hector loves playing around in the garden :) 
Have a great weekend with lots of smiles and sun <3 

11 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud, og lad os bare håbe at vejret holder rigtig længe.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lad os det Mona- min lille dreng har en vildt spændende alder lige nu og der sker så meget- det er dejligt at have udenfor og lege- alting opleves på en ny måde med ham- det er ret hyggeligt:) go pinse til dig:)

   Slet
 2. Det ser også bare ud til at være enormt hyggeligt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altså bare skønt- vi har været ude hele dagen og man er bare helt ude-ør i hovedet fordi vi slet ikke er vant til al den friske luft- så nu har vi sovet en lang lur alle tre og helt rundt på gulvet :) go weekend og pinse til jer :)

   Slet
 3. Årh Mille, hvor er han dejlig! Det er da også bare vildt hyggeligt med græsplænelivet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Lisbeth - det var bare sådan en hyggelig ude-dag, så jeg måtte lige vise billederne - jeg har lige klippet ham- synes det er blevet en anelse playmobil-hårs-agtigt men det er ikke nemt at klippe en på 1!;) go forlænget weekend til jer :)

   Slet
 4. Have/udeliv er bare det bedste :-) Det er som om der automatisk indfinder sig en anden form for ro, når man bevæger sig ud - og hvor ser det bare skønt ud med sådan en hyggeplads i haven æblebåde og kaffe. Skønt! Og hvor er han sød, din dreng :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig skønt vi nu kan komme ud, min lille Hector kan endnu ikke gå selv, men han øver sig ude på græsset hvor der er blødt, og det ikke gør ondt at falde. Haven er min venindes kolonihave - hun har en stor smuk have med masser af blomster og ting man kan kigge på, det er et hit :) Rigtig go uge til dig.

   Slet
 5. Åh ja havelivet er bare det bedste, er helt vild med den lyshårede charmetrold på det sidste billede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Anita, jeg kunne ikke lade være med at dele det, synes næsten man kan se begestringen i hans øjne, han var bare så glad - den dag skal huskes :) Rigtig go' uge til jer!:)

   Slet
 6. Jeg har også været i (fælles)haven - jeg har endda luget ukrudt mellem fliserne og lavet en bålplads - helt frivilligt! Der er nu altså et eller andet med haver.

  Og så vil jeg også gerne have en lille terasse, hvor man kan putte med vattæpper og kølig hvidvin og sidde og snakke hele natten...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...