søndag den 19. maj 2013


Jakken her er mit nyeste farvekøb - jeg så den til salg på Instagram hos Libbie og var hurtig på tasterne. Jeg synes, den er så fin! - Det er ikke første gang, jeg viser min kærlighed for gult frem, se også her. :) - Farven er smuk og frisk, og jakken gør mig næsten helt sommerskør - forleden kom "Madame-gul" ud af en tankstation med et, nærmest syngende: "HEJ HEJ OG RIGTIG DEJLIG WEEKEND TIL DIIIG...." :D Og en lille tæt fyr bag disken mumlede vist et hejhej tilbage...


I have just received this beautiful yellow jacket that I bought from Libbie after she posted it on Instagram. I love the yellow colour- it is very fresh and happy, I feel like dancing and singing in the rain.

35 kommentarer:

 1. Fantastisk smukke billeder, Mille. Jeg kommer til at tænke på en sommer i Toscana, hvor jeg insisterede på at blive fotograferet midt i en solsikkemark ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih det vil jeg altså gerne se, jeg elsker solsikker - Frem med det!!! :) Jeg lokkede Lisbeth med I fængslet til design marked i dag - og der var mange smukke marker på turen derned, så vi tog lige et stop på vejen :) Rigtig god søndag til dig Malene:)

   Slet
  2. Årh, det marked overvejede jeg også. Glæder mig til at høre om det. Jeg skal lige overveje at smide billedet på bloggen, for det er af lidt ældre dato ;)

   Slet
  3. Jeg havde egentlig ikke planlagt at skulle på markedet, men da solen ikke var der søndag blev det lige en formiddagstur. Jeg er sikker på du ser skøn ud på dine billeder, vil vildt gerne til Toscana!
   Det var dejligt Lisbeth gad at tage jakke-billederne, jeg tror ikke jeg vil kunne lokke Hasse til at køre med ud til en gul mark :) Vi fandt i øvrigt også en mark, hvor bilerne ikke bare lige kom forbi - jeg er altså lidt genert :) Go' aften til dig Malene.

   Slet
 2. NØØØØØØJ NOGEN FLOTTE BILLEDER! Søde søde Mille hvor er den flot til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Libbie :) - og tak for handlen, den er bare så fin, jeg er rigtig glad for den, den kommer ikke til at hænge i skabet, det lover jeg ;) Go pinse til jer

   Slet
 3. Du ser SUPER godt ud, Mille! Så flot jakke. Jeg elsker også gul, jeg kan ikke andet end blive glad af den farve, og den er jo endnu bedre med blå (fin halskæde i øvrigt).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine - Der er nogle farver som bare er et Må-HA når jeg ser dem - gul, laks og mint - farver jeg sjældent kan gå forbi :) Halskæden har jeg genundet i en smykkekasse, jeg har købt den til 10 kr i en genbrugsforretning for mange år siden, synes den er kæmpe-fin :) Rigtig go aften til dig <3

   Slet
 4. Smuk jakke, smukke billeder - gul klæder dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde tina <3 Rigtig go pinse til dig/jer - det er skønt at der lige er en ekstra dag i morgen! :)

   Slet
 5. smukke smukke billeder og en død flot jakke/frakke selvom gul ikke er min farve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Helle, hvor bliver jeg glad!!! - Jeg tror det lidt er med gul som med Sushi, enten kan man lide det eller også kan man ikke - Det er heller ikke alt gult jeg springer på, men jeg synes jakken er sød med de korte ærmer og A-formen. Rigtig go pinse til dig :)

   Slet
 6. Svar
  1. Ja ik!? Jeg er vildt glad for den - perfekt til lige nu hvor der er så meget gult udenfor :) Go pinse til dig og tak for din søde hilsen! :)

   Slet
 7. Smuk jakke til en smuk pige, kort og godt!
  Håber du har en fantastisk pinse kære Mille :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - tak Anita <3 Go dag til jer - det er et rigtigt hyggevejr i dag - Hector tuller rundt i en supermandsdragt, vi har lys på bordet og jeg "stjæler mig" lidt blogtid ;)

   Slet
 8. Åh, Mille - din smukke pige! Jeg glæder mig til (endelig) snart at se dig igen - så skal der drysses med glimmer :
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der skal!!! - glæder mig også helt vildt, det bliver så hyggeligt! - Vi ses lige om snart søde Louise - go dag til jer :)

   Slet
 9. Hvor er den bare smuk og så er billederne levende og fantastiske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked Katrine - jeg føler mig helt klart mere sikker bag kameraet end foran det :)go dag til dig :)

   Slet
 10. Helt fantastisk smukke billeder! Og hvor er den gule jakke bare SÅ pæn sammen med den der turkise halskæde.... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina og tak for i dag - det var så fint hos jer - håber I havde en god dag i cellen og at du kom godt hjem - jeres sager er så farverige og lækre! ;)

   Slet
 11. Smuk jakke, smukke billeder og smukke dig - du lyste virkelig op da du var på besøg i min "celle". :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina, hihi hvor er du sød og hyggeligt at snakke med dig, jeg synes dine ting er SÅ fede, er særligt vild med din lampe samt avisholder - virkelig fede ideer! ;)go dag til dig

   Slet
 12. Lækker lækker jakke du har fået fingrene i :-) Og rapsmarker er bare tegn på at nu er sommeren ved at være over os. Jeg elsker den gule farve :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja markerne står i fuld flor lige nu, det er bare vildt flot - det var jo oplagt at tage billeder midt i en rapsmark - det er en skam at de lugter ellers kunne det være en smuk buket :) go dag til dig line.

   Slet
 13. Skønne billeder - kan godt forstå, du er tosset med jakken, den er virkelig fin og forårsagtig!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - jakken er så fin, det eneste jeg frygter er, om jeg en dag vil blive overfaldet af tusind små sorte dyr - det er ulempen ved den gule farve - Håber du nyder dagen!;)

   Slet
 14. Lækre billeder, Mille :) Jeg er helt vil med de gule farver, og den fine rapsmark. Ih, du har virkelig fået mig i sommerhumør nu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor godt Sandra og tusind tak for din søde hilsen - rigtig go dag til dig - vi slapper af og hygger i dag - lader op til en ny uge - håber du får en skøn uge ;)

   Slet
 15. Smukke billeder Mille, jakken er så flot til dig :o) Og tusind tak for turen, det var så hyggeligt - var så træt da jeg kom hjem, tror jeg kunne have sovet kl 17! Vi ses heldigvis snart igen, stort kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa så hyggeligt og tusind tak fordi du gad tage billederne, jeg synes også det er gode "yellow moments" :)

   Slet
 16. Den er helt fantastisk smuk og dine billeder er så ufatteligt flotte. Er fuldt ud overbevist om, at hvis billederne var blevet skudt i sort/ hvid ville du stadigt skinne igennem som en super Nova:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih det var en skøn komplement - tak Mette <3

   Slet
 17. WAUW Mille. Du ser smuk ud og dine billeder bringer glæde, TAK!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...