lørdag den 11. maj 2013


Vores lillebitte entre, der er så lille at man kun lige kan vende sig rundt, har i dag fået en tiltrængt makeover. Jeg har malet, fuget, lagt ternet vinyl og hængt ting på væggen. B.l.a. vores nye Nomess copenhagen knagerække, synes den er så fed!
Jeg mangler stadig et par småting og det er bare helt enkelt indretning, men hold fast en forandring, ville ønske jeg havde et førbillede I kunne se! Jeg er træt, men ret glad og stolt over sådan lige at have "bygget" lidt på huset helt selv :)
Rigtig go' weekend til alle <3

The entrance of our house really needed a makeover. So today I bought the materials and have worked hard all day to make it shine. It is a very small room so I have kept it simple. I'm not all done but so far I'm very happy about the result.
Have a great weekend <3 

22 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusind tak - det er vildt så lidt der nogengange skal til - jeg var både i Silvan og i Bauhause i går og var vildt stolt over mit eget lille projekt - glædede mig stort til Hasse kom hjem og så det :)

   Slet
 2. Hold da op det ser godt ud! Jeg er vild med stilen med det gamle og så den nye nomess knagerække.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kristina, jeg mangler stadig at lægge lister og hænge billeder op, give det et sidste personligt touch. Synes også rigtig godt om knagerækken - jeg har ledt længe efter en anderledes og fin knagerække, og så var den der endelig :) go dag til dig.

   Slet
 3. Det serrigtig godt ud! Sejt gået. :-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde besked :)

   Slet
 4. Hvor ser det godt ud! Og kanon funky lampe(?) der hænger over dig i spejlet!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. ´Tak Kirsten - Lampen har jeg fundet på et loppemarked engang, vi synes begge at den er rigtig fed, dog kan jeg ikke helt finde ud af om det er lidt for meget med et rødligt lys i entreen :D Der er også små spots så det er ikke kun det røde lys, men er bare vild med den skøre form den har :) Go aften til dig!

   Slet
 5. Det er så fint og simpelt - skønt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tusind tak, mulighederne er ikke mange når gangen er så lille - det er upraktisk når vores lille dreng bliver større og kommer hjem med venner og flyverdragter og tasker - åh nej ser det for mig :/ :) go aften til dig!

   Slet
 6. Hvor er du sej Mille! Det ser knagme (corny I know..) godt ud :) Kan godt forstå du er stolt over et vellykket "bygge-projekt" som dette.

  Rigtig god morsdag
  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lou <3 jeg synes faktisk det var ret fedt at tage i silvan og sige - " ja goddag - jeg er ved at "bygge" en entre, kan du hjælpe med at finde et par ting??:)" følte mig vildt go haha - og så er det i virkeligheden ikke så meget der skal til for at forandre lidt :) kram

   Slet
 7. Det er da blevet rigtig fin, altid dejligt at få frisket lidt op.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona - ja virkelig dejligt at der lige skete lidt, jeg mangler stadig at ligge lister og andre ting som skal gøres her i weekenden for at det lige ser helt færdigt ud ;)go aften til dig

   Slet
 8. Jeg er vildt imponeret- der er ikke langt fra tanke til handling! Gangen er ukendelig! Så flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) u skulle det være - det var svært at nivellere hullet, og det er ikke blevet perfekt, men det er ok! :)

   Slet
 9. Hvor ser det godt ud! Tænk at du selv kan lægge sådan et gulv - sådan et gulv vil jeg have i mit walk in closet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej ved du hvad Christina, det er det nemmeste at lægge sådan et gulv, jeg målte bare gulvet op, kørte i Silvan og købte vinyl i samme mål og så hjem, rulle det ud og lige skære det lidt til - Det skal du da have i dig walk in - og WOW har du sådan et??? MISUNDELIG! ;) go aften til dig!

   Slet
 10. Mille, du flittige og dygtige pige - hold nu op hvor ser det bare godt ud! Elsker Jeres personlige, skæve og hyggelige stil. Du måtte gerne flytte ind hos os nogle dage, og give et par tips eller tre;0) Ønsker dig en rigtig dejlig uge! Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak for din søde besked Louise, jeg flytter med glæde ind et par dage :D Jeg håber også du har en dejlig uge, jeg var så uheldig at blive syg for anden gang på en mdr, damn you vuggestuebarn, jeg har aldrig haft nemt til sygdom. Men jeg er ovenpå igen og håber på masser af solskin i weekenden. kh mille

   Slet
 11. Super, super flot. Seje handy-Mille ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi tak søde anne <3 - sender masser af tanker ned til jer - der er vidst heller ikke så længe til i vender snuden hjemad vel!? go weekend til dig!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...