søndag den 14. april 2013
Søndagen har Hector og jeg tilbragt sammen med min skønne svigerinde. Vi har været på café og drukket bubble-tea, der straks sendte mine tanker til Kina, hvor jeg ofte har drukket den skøre the med de små vingummi-agtige kugler. Og så har vi været i Mølleparken og kigget på "lopper". Jeg købte de små øreringe til blot 15 kroner, jeg er vild med den blå farve!
- Vi kom forbi Pernille, der havde en stand, hvor jeg forelskede mig i den lille runde kork-opslagstavle, den kom også med mig hjem!;) - Lige ved siden af stod Heidi og Tina, der sukkede jeg især over deres små kork-makeuppunge, de er anderledes og vildt flotte!
- Hvad er det egentlig med det kork lige nu? :) Jeg er faldet direkte i, jeg synes det er råt, naturligt og især lækkert, hvis strukturen er meget grov.
Jeg håber I har haft en skøn weekend <3

14 kommentarer:

 1. <3 den blå farve! :)

  Jeg har godt set at det der kork er på vej frem igen. Det er lækkert med lidt farver til, som på det sidste billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt sjovt med korken - sådan er der bre nogle ting som spredes som ringe i vandet og skal ALLE have fingrene i det :) Jeg tænker den lille plade bliver mere til pynt end til opslag, men måske den kan holde et par øreringe eller noget :) Håber du har nydt dagen og plusgraderne :)

   Slet
 2. Suk, så fin korkplade! Jeg er vild med kork, og har også lige shoppet hos Heidi & Tina - en fin halskæde med perler i bl.a. kork, ih, den er fin :-)
  Lyder i øvrigt som en perfekt søndag. Elsker at det endnu engang er blevet tid til markeder igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Heidi og Tina har SÅ mange fine ting,deres stand var farverig og smuk, jeg var kommet afsted uden alt for lidt kontanter:) Det er så hyggeligt med loppemarkeder - jeg har dog sat nogle regler for mig selv i år, for ellers kan jeg godt nok slæbe mange ting med hjem :) go uge til dig trine <3

   Slet
 3. Så havde du mere held end jeg.. Fandt slet ingenting selvom kulden blev trodset i over en time ;-) Jeg tror vi har stået og sukket om kamp over de fine make up punge! -Det var liige før der var kommet en med hjem :-)
  Smukke øreringe!
  God søndag til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt :) Vi gik en lille tur rundt, men det var næsten ikke til at overskue fordi det var koldt og der var mange mennesker - sådan en dag skal solen skinne, så man orker at traske rundt og kigge de mange borde :) Go uge til dig frk. Hansen ;)

   Slet
 4. Hvor er den fin den korkopslagstavle! :) jeg havde helt glemt at der var marked øv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jg synes også den er skøn - en fin ide :) Det er et ret godt marked, mon ikke der kommer flere over sommeren... jeg holder øje og kan holde dig opdateret ;)

   Slet
 5. Dejligt at hilse på dig Mille :) Vi havde lidt travlt da du var forbi - ville ellers gerne IRL have rost dig for din lækre blog - jeg elsker at læse med hos dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Tina - jeg havde læst I også skulle derned, så jeg var målrettet mod jeres stand :D Men godt at se at der var gang i butikken, det så bare så farverigt og fint ud hos jer - jeres ting er så lækre!! Rigtig go uge til dig:)

   Slet
 6. Jeg er helt hooked på kork for tiden - det er for fedt :D Retro og cool! Jeg stemmer for!
  Ps. De ser altså så sjove ud, de der Bubbleteas - har kigget på de store, farvestrålende billeder af det uden på bixen, men har endnu ikke vovet mig hen til disken og bestilt en endnu. Måske man skulle kaste sig ud i det på en solskinsdag i nær fremtid? Lyder næsten for sjovt med vingummi-kuglerne, til at gå glip af en smagprøve (;

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Anne du skal prøve det - for 4 år siden sad jeg i en cykeltaxa i Kina og drak det for første gang og tænkte at det var noget mærkeligt noget, men lidt sjovt - og nu er det kommet til Danmark og der var mange i cafeen, jeg tror det går hen og bliver populært. Jeg synes det smager godt ( min var koldt grøn the med blåbær), det er sjovt at tygge på de små bær - men jeg kan ikke drikke mere end en "lille", det er nok for mig!:D Rigtig go' uge til dig <3

   Slet
 7. Tak for en hyggelig dag, Mille. Godt du fik købt både fine øreringe og sej kork-dims, de skal nok komme til at pynte. Kom for øvrigt hjem til en fin buket blomster, så jeg fik også noget pænt at se på - dejligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak søde Janne - det var dejligt med en hyggesøndag med pæne sager :) det må vi snart gentage! dejligt med blomster - heldige du - go søndag i solskinnet :) knus

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...