mandag den 15. april 2013

NEW IN!
Pakkeposten er min bedste ven i den her tid ;) - Senest var han forbi med denne smukke jakke købt på ASOS. Den er udsolgt der nu, men et lille tip - den er på udsalg - lige her! ;)

Jeg nåede ikke at komme ud i solen i dag, for jeg var på arbejde, men her til aften har jeg været ude at løbe med "min personlige træner"!:) Det er min dejlige veninde, der siden december, 3 gange om ugen, er kørt ned til mig for at banke på døren og hive mig op af sofaen og ud! Jeg værdsætter det SÅ meget, meget mere, end hun aner - hvis ikke det var for hende, var jeg aldrig kommet af sted! Jeg ser meget op til hende, hun er super-tjekket, smuk og vanvittig go' til at løbe. Hun har kinesisk blod i årerne, og når vi løber, og jeg næsten ikke kan mere, støtter hun mig med "KOM SÅ Mille, du kan godt- MAO MAO!" ;) Jeg har aldrig været god til at løbe, jeg er ret langsom, min krop føles tung, og mit ansigt bliver næsten blåligt, men altså, hvis det støvregner, og vi løber der side om side, så er der alligevel en stemme inde i mit hoved, der råber   "VRRRRAAA JEG ER BARE SÅ VVVVIIILDD!":D Det er fedt!;)
Kære lady-B, jeg ved du kigger med, TAK <3

22 kommentarer:

 1. Ih, jeg skal også igang med det der løberi igen. Det bliver nemmere nu, hvor jeg ikke fryser r*ven af. Godt gået og fin jakke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja foråret gør en kæmpe forskel, jeg er stadig ikke nået til, at min krop bare løber afsted kilometer efter kilometer og jeg bare kan lade tankerne flyve, men glæder mig til konditionen er på plads ( hvis den nogensinde bliver det :) ) og jeg virkelig kan nyde løbeturene!

   Slet
 2. Den er godt nok PÆN til dig jakken. Og så er den jo oven i købet billig, men mit shoppebudget for denne måned er vist brugt (og mere til!).

  Dejligt med en veninde der kan sparke lidt gang i sig. Det er da også ambitiøst med tre gange om ugen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken - jeg synes også den er super fin, og selvom jeg vidst har temmelig mange små jakker efterhånden så skal man ikke gå ned på jakker vel :) Og nogen gange er det dejligt bare at købe nyt i stedet for at skulle til at sy det ;)

   Virkeligt med hjælp fra min søde veninde - jeg vil virkelig gerne være ambitiøs og seriøs med det løb, jeg er meget stillesiddende i mit arbejde og min krop skriger efter bevægelse :) Go dag til jer

   Slet
 3. Alt, den er bare super lækker! Og klær dig selvølgelig. Dejligt med sådan en personlig coach, helt vildt luksus og ville nok også have brug for sådan en god veninde til at få mig til at hænge ved. Sejt gået :-) hav en dejlig uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette <3 Det er virkelig dejligt med hjælp udefra til at blive sparket igang. Jeg kan mærke mit humør bare stiger når jeg har løbet, det er så godt - og jeg har ikke kunnet tage mig sammen før nu, hvor min søde veninde ruskede mig og sagde, kom så mille, nu gør vi det :)

   Slet
 4. Den er så lækker og lige dig! Og det er godt nok GULD med sådan en veninde :o)

  SvarSlet
 5. Lækker jakke - den er lige dig :)
  Jeg har også en løbeveninde, som gør at jeg kommer op af sofaen - det er FEDT!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig bare SÅ fedt. Vi har sat et mål, som skal øbe af stablen i juli, det er et lille mål for nogle men kæmpe stort for mig og jeg håber jeg kan gennemføre, både for mig selv men også for at bevise for min veninde at hun ikke har hjulpet mig forgæves :) Det er skønt med forår og sommer det gør det lidt sjovere at løbe. Rigtig go weekend til dig :)

   Slet
 6. Rigtig lækker jakke - jeg er også nogle gange heldig at finde noget lækkert hos ASOS. Hvor er du sej at du kommer ud at løbe - det siger man absolut ingenting og jeg hader det, så jeg dropper det desværre hurtigt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det siger heller ikke mig så meget, men jeg bliver nødt til at gøre noget for nogle dage går jeg end ikke de mange skridt som jeg burde og jeg har prøvet at være tilmeldt et fitnesscenter og kom aldrig afsted... :)
   Jeg er først for nyligt begyndt at købe ting på asos, men er vildt glad for de ting jeg har fået derfra :)
   Go weekend til dig Christina!

   Slet
 7. Fiiin jakke og sej veninde. Du er heldig!:) /Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria, jeg er blevet rigtig glad for jakken, er vild med ikat printet, synes det er lidt råt og så er det ret billigt for en kviltet jakke :) go weekend til dig ;)

   Slet
 8. Super flot jakke :-)
  http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 9. EEJJJ kan du ikke lige sende din veninde forbi mig også????? Fin jakke, hvordan er størrelsen? KH Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jo Ida, vi kan løbe forbi og samle dig op :D Beklager det sene svar mth jakkestørrelse, jeg har lige været blogget ud et par dage har haft så travlt :) Jakken har jeg købt i størrelse 12 og den passer mig fint ( jeg er en str 40/ L) Den sidder til, men det synes jeg også er pænt :)
   Rigtig go dag til dig ;)

   Slet
 10. Hehe jeg har også et ret venskabeligt forhold til pakkeposten efterhånden. Jeg er endda begyndt at gå hende i møde, da jeg bor på 3. sal og synes det er synd at hun skal op af alle de trapper hver gang...

  Åhh din veninde lyder jo helt igennem fantastisk! Thumbs up for hende :)

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er virkelig fantastisk, hun har løbet flere marathon og er bare på mange måder stærk som en okse :D
   Netshopping er genialt, men også liiidt farligt ik :) :) :)

   Slet
 11. Den er smuk den jakke Mille, især på dig;-)
  Du er sej hvis du bliver sådan en ægte løber!!

  SvarSlet
 12. Rigtig fin jakke og flot neglelak - hvad hedder farven?
  Kh.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...