lørdag den 13. april 2013
Jeg har vundet det her smukke grafiske kamæleon-print i en giveaway inde hos Julia. Er det ikke fantastisk?? - Det er fra Caroline Sillesen, der laver de flotteste illustrationer! Jeg er fuldstændig overdrevet glad for det, det passer perfekt ind hos os! - Farven har den helt rigtige støvede mintfarve og jeg er vild med de små detaljerede udskæringer. Jeg skal have fundet en ramme der passer - jeg tænker, at det bliver en lys træramme, og så skal printet pryde vores væg i det lille nye badeværelse, som vi lige nu knokler med at bygge! :)

10 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig, den er så fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er virkelig fin og farven kan ikke gengives på et billede, jeg synes den er så smuk irl :)

   Slet
 2. Neeeeej, hvor er den fin ;) Jeg glæder mig til at se den i ramme og det hele. Måske kan jeg blive lidt inspireret.

  Min kommer ikke op at hænge, før jeg er flyttet - det bliver så spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg opdaterer helt sikkert med et billede når først den kommer op - og det må du også gøre - hvornår skal du flytte?

   Slet
 3. Den er så fin! Er sikker på, at den passer godt ind hjemme hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt perfekt - uden at kunne sætte mig på den farve alene, så kan jeg godt sige ligeså stille at det er en millefarve ik :D
   Håber du har haft en skøn weekend <3

   Slet
 4. Heldige asen - nøj, hvor er den flot!!! Hende skal jeg altså se mere fra! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja VIRKELIG heldig, jeg gik i Kbh og havde netop beundret billedet i en butik og kort tid efter fandt jeg så ud af at jeg var den heldige - blev bare SÅ glad! :)

   Slet
 5. Stort tillykke, den er så smuk. Hvilken fryd at pryde sin væg, med så dejlig en grafisk skønhed, ha en rigtig dejlig uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - nogengange har man lov at være heldig, og jeg er bare SÅ glad for at det blev min tur ved dette print , hun er virkelig dygtig Caroline Sillesen!! Jeg håber også du får en dejlig uge <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...