tirsdag den 2. april 2013

Jeg købte den her rosa frynse-top i genbrugsbutikken i Kbh - Jeg synes, den er så smuk og anderledes, og kender I ikke det, når man tager noget tøj på, man selv synes er super flot, så kan man bare klare hele verden (eller noget :))??
- I morges skinnede solen ind igennem vinduerne og da jeg tog toppen over hovedet, fik jeg det i hvert fald sådan, at jeg synes jeg lignede en ægte gipsy-prinsesse-dulle, der var klar-parat til at komme ud i det blå. Lidt farve på læberne, mit barn under armen og så råbte jeg ellers et højt "harjjj haarjjjj" og smækkede døren... - Kom ned i vuggestuen, stadig høj på gipsy-stil og med frynser ud over det hele, "godmorgen alle sammen, godmorgen små børn, godmorgen hele verden, her kommer vi tataaaa"... Jeg sætter mig ned på hug for at sige farvel til lille H og hvad sker der så!?? - Ssskraaaatttttttt - mine bukser sprækker!!! Et stk gipsy-dulle hurtigt forvandlet til en temmelig flov og lille Mille...:-/
Go' aften til jer <3

27 kommentarer:

 1. Ej stakkels dig :S selvom det er et sjovt indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - jeg kan også godt grine af det nu, men liiidt træls når man står i det :)

   Slet
 2. Tak for aftenens grin Mille ;)

  SvarSlet
 3. - men stadig med hovedet højt og kreativiteten som din egen ;)

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, ja i hvert fald med hovedet højt - Jeg blev nødt til at køre på arbejde i de sprækkede bukser :)

   Slet
 4. Der er altid et eller andet, der skal gå galt. Til gengæld er toppen virelig fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak er den ikke, jeg er helt vild med den - man kan ikke se det rigtigt fra billederne, den er virkelig fin irl :)

   Slet
 5. Noooo, det er bare så tyyypisk, men heldigvis altid en sjov historie, der kan grines af bagefter ;-D Jeg lavede samme stunt for år tilbage. Jeg havde fået nyt arbejde og skulle til temadag med 350 andre ansatte. Det "gode" sæt tøj på, det kørte, fik sagt noget sjovt i pausen, returnerer så som én af de sidste ind i forelæsningssalen, og lige dér, foran ALLE nede på podiet, falder jeg, lige så lang som jeg er... Det er vist sådan noget alle frygter, men det var faktisk ikke så slemt og kunne jo være sket for enhver (i lidt for høje støvler, haha) ;-)
  God aften til dig, du lapper måske bukser? ;-P

  SvarSlet
  Svar
  1. HA!! Jeg kan lige se det for mig, stakkels dig Trine :D Der når man at tænke, ska jeg rejse mig og smile eller bare fake et epileptisk anfald aller noget :D Bukserne kan ikke lappes, de er for møre ;D Go dag til dig

   Slet
 6. Haha, nej hvor kan jeg lige se det for mig! Du er simpelthen så morsom Mille selvom det ganske sikkert ikke var morsomt i situationen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi - for at undgå det blev alt for pinligt sagde jeg det til alle i gangen, ej men situationen var så skør :D go dag til dig maiken

   Slet
 7. Du er en engel, fordi du tør skrive om de ting, der sommetider sker for os alle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :) Den slags sker tit for mig synes jeg :D

   Slet
 8. Hihihi hvor er du sød!!! Hæhæ...
  Opdagede engang efter at have undervist et par timer at mine bukser var sprækket! Hmmm gad vide hvor meget der ligesom var tydeligt der!!

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej Anne, den er også pinlig - når man først selv opdager det sent. Lidt ligesom, hvis nederdelen sidder fast i strømpebukserne når man har være på toilettet og så kan man slentre rundt i lang tid sådan... :D ( håber jeg ikke jeg er den eneste der har prøvet :/ )

   Slet
 9. Jeg er sikker på at du, sprækkede bukser til trods, var den absolut hotteste mamma i vuggestuen - din indre stil og glød skinner igennem søde Mille, så op på stiletterne(?) igen :) Den klæder dig i øvrigt rigtig godt - lige er din stil! Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh dejlig besked - tak søde Anita <3

   Slet
 10. Hahá hvor er du herlig Mille. Revnet bagdel eller ej så ser du fantastisk ud i din gipsy-frynse-sag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Cecilie <3 Den er lidt speciel den top, ingen på arbejdet sagde noget da jeg troppede op med alle de frynser :D Jeg synes den er så fin og vildt glad for den. go dag til dig )

   Slet
 11. Hihi, men så er det godt at du havde frynserne! Hvordan ville det ikke ha været uden dem?? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja HA Nina, du har ret - tror frynserne hjalp mig lidt:D

   Slet
 12. Fed fryns! Frygtede lige at det var blusen der var blevet mør og lavede ballade.. Men heldigvis ikke:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha nej, heldigvis - bukserne var møre (og måske lidt stramme ovenpå en "sød" påske :) )

   Slet
 13. Hihi.. Gipsy-dullen kommer snart igen, det er jeg sikker på. -Måske i nederdel næste gang ;-) Men ih hvor jeg kender den. Det skete for mig på foreste række under en fitness time. SÅ var der BALLER TIL ALLE :-(
  God dag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha Frk. Hansen - Baller til alle, uha, håber du har baller af stål :D :D

   Slet
 14. HA HA HA det har jeg også prøvet... på vej ud af bilen for at møde svigermor!! Jeg var også meget lille!!! /Ida

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...