mandag den 1. april 2013Lykken er, at være til påskefest med dejlige mennesker, smukke forårsfarver, søde sager, masser af mad og lækkert musik fra pladespilleren! - Og så have sit barn med, der hygger sig og bare tager en lille lur, når der er behov for det <3

16 kommentarer:

 1. Det ser virkelig også hyggeligt ud... Vi skal vist også have gang i nogle påsketraditioner snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vildt hyggeligt med traditioner der ikke "kun" indebærer familiefrokost - De sidste 2 år er vi blevet inviteret op til hygge, hvor vi er 15-20 mennesker, bare så skønt :)

   Slet
 2. Ih, det ser vel nok hyggeligt ud Mille - hvis maden, selskabet og musikken er lige i skabet, kan man sjældent ønske sig mere.
  Håber du nyder din sidste påskedag!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en super dejlig dag og påske i det hele taget:) Jeg trak loddet der ikke kunne drikke drinks ( når nu h var med) men det gik nok, super dejligt at kunne være med selvom lille h også er der nu - at mærke at jeg stadig kan de samme ting ( eller næsten :) ). Håber også I har haft en dejlig påske søde anne!

   Slet
 3. Årh, det ser virkelig også hyggeligt og hjertevarmt ud! Heldige dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Ida, det var en super hyggelig dag :) Glæder mig til at ses på lørdag;)

   Slet
 4. Alle er så fint klædt på. Og sejt med en Betty Boop tatoo :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - Jenser har de lækreste damer rundt om armene- ser bare så fedt ud! :)

   Slet
 5. Dejlige billeder. Og cool tattoos!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julia og JA enig, jeg er ret vild med de streger - Og i øvrigt også dine - tænker om det kunne være noget for mine arme, men ved ikke rigtigt om det vil funke :)

   Slet
 6. Hvor ser det skønt ud. Og hvor er kjolen med de hvide/grønne blomster på bare fantastisk:)

  Anna/colourfull-ink.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også . Kjolen er bare så fin - det er en margot kjole - sådan lidt retro kjole på en moderne måde, rigtig smuk :)

   Slet
 7. Fine farverige billeder! Man ved, at det har været gode og begivenhedsrige dage, når barnet "går død" lige midt på gulvet ;-)
  God sidste dag i påsken.
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Tina, det var skønt han kunne være med på den måde, jeg var ret stolt af ham :). Håber I også har haft nogle dejlige påskedage, selvom de går alt for stærkt - Det var en anelse hårdt at komme ud af fjerene her til morgen:-/ Knus

   Slet
 8. Sikke skønt print gæsterne bærer. Og ja kan kun give dig ret i det hele-)Det er da lykken

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var faktisk skruet op for prints til festen - jeg selv havde en meget farverig blomstret kjole på - nu skal foråret bare komme igen :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...