søndag den 7. april 2013I påsken købte jeg det fine Karlsson flip-ur på nettet. Jeg har ventet i spænding på, at posten skulle banke på døren med en pakke i favnen. I går kom han så endelig, og det kunne kun gå for langsomt med at få uret indstillet og hængt på væggen, den klarede jeg!
Manden: "Hvorfor ligger der en økse på bordet???"
Mig: "Nårhh, jamen det er, fordi jeg lige har hamret lidt!" ;)

28 kommentarer:

 1. Det passer supergodt ind :) En økse lyder lidt voldsomt, men kender godt det der med at finde et eller andet som kan bruges som hammer, når det ikke kan gå hurtigt nok.

  God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det lyder nemlig ret voldsomt, jeg kom også til at grine :D Det var nu en lille bitte økse, hvor jeg brugte bagenden til at hamre med :) Også rigtig god søndag til dig :)

   Slet
 2. Ha ha, du er skæg! Hvor ser det fint ud, lækkert ur.

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Jeg synes også det er fedt - det er set flere steder og jeg vil jo gerne ( som de fleste andre) finde noget ingen andre har :) Men nu røg det i kurven! ;)

   Slet
 3. Hamre med øks..he he ;)
  Flip klokkene er så kule !!
  Gratulerer, den passet perfekt på kjøkkenet deres :)

  Søndags smil fra Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Janne, jeg synes også det passer fint ind, da jeg ledte efter ure fandt jeg nu mange fine ( men også dyre) ure!! Vores kælder er en lille smule uoverskuelig-en hammer kunne jeg ikke finde, så blev det lige øksen:) Rigtig god dag til dig

   Slet
 4. Jeg elsker det ur og det står højt på min ønskeliste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg har også set det flere steder og sukket efter det ( eller noget andet lignende) men nu skulle det være! ;)

   Slet
 5. Ih hvor er det et fint ur. Det kan jeg godt forstå at du har brugt øksen til at hamre op med det samme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig :) Man kan få det i n stor størrelse også og i flere farver, det er ret cool.

   Slet
 6. Den passer rigtig godt ind - super, pæne billeder du har lagt ud :)

  SvarSlet
 7. Vi har også et Karlsson flip-ur, bare i stor, og er såååå glade for det. Det er SÅ fint. Kan godt lide detaljen på det med at der er noget rødt i uret. Ser godt ud :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. EJ hvor sjovt :) Jeg sad med et målebånd og tænkte skal det være det store eller det lille - det blev det lille og det er jeg glad for, det passer fint ind. ( og så er der også en ret stor prisforskel :D)
   Håber du får en dejlig uge ;)

   Slet
 8. Haha, elsker øksedetaljen! Jeg plejer at bruge en træsko - knap så drabeligt.
  Og det er SÅ fedt, det ur altså!

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi michelle, det minder mig om, at jeg engang har hamret små søm op med bagsiden af min hårbørste :D :D

   Slet
 9. Svar
  1. Ja jeg er også ret vild med det, uf det er skønt at købe noget til sig selv - også selvom det "bare" er et vægur ;)

   Slet
 10. Det var da næsten et dumt spørgsmål :)
  Vildt flot ur! Kan godt forstå, at det kun kunne gå for langsomt med at få det op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik :D Jeg har faktisk skruet vores boghylder i stuen op selv, stod der med en mega skruetrækker og ravpluks og hvad har vi - jeg var vildt stolt :) ( hvad ska vi egentlig med mænd!? høhø ;) )

   Slet
 11. Endnu en tekstmæssig perle fra din hånd, keep 'em comming :)
  Flot ur, det har jeg også kigget langt efter på nettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi Anita - nogen gange kommer man bare til at klukke over de små hverdagssituationer :) Rigtig go uge til dig <3

   Slet
 12. Hi hi Mille, det er godt at have udstyret i orden. Og mega lækkert ur, det passer super godt ind!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg har faktisk seriøst overvejet at købe mig en sej kvindeværktøjskasse så jeg lige kan ordne hvad der skal ordnes :D

   Slet
 13. Hi hi hi, du er sjov:0) Smukt ur og hvor hænger det bare fint der, slået i med økse eller ej;0) Savnede dig til blogtræf idag, det var rigtig hyggeligt, men måske jeg ser dig en anden gang:0) Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, jeg ville så gerne med, rigtig ærgerligt, men jeg havde INGEN kort tilbage på hånden til at passe h og det er bare ikke det samme at have ham med til sådan et arrangement ØV - jeg håber vi kan mødes på et andet tidspunkt, rigtig meget! Og så håber jeg selvfølgelig, at I havde en dejlig dag, glæder mig til at se billeder! go uge til dig <3

   Slet
 14. Det er så sejt, har kigget mange gange på det ur, elsker flip ure - Det passer jo perfekt ind hos jer, super skønt køb - En økse til at hamre med, hm.. måske hvad man ville kalde overkill;-) Håber I nyder jeres skønne ur

  SvarSlet
 15. Hvor endte du med at købe det henne? ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...