mandag den 8. april 2013
Jeg har, sammen med skønne duller (og en lille Sofus-hund), været på besøg hos søde Tenna. Det var en dejlig aften med masser af pjat og grin, pakkeleg, sludder-sladder og fine drinks! :)
Nu er det mandag, weekenden fløj afsted, Hector har været syg og lille - han klamrede sig som en lillebitte abeunge til mig hele dagen i går - Han har det heldigvis bedre nu, men altså.. Kære forår, smøg ærmerne op og læg kræfterne i, med al din summen og spiren - giv vinteren og dens kolde slud og sjap en ordentlig en på "sinkadusen"! Please!!

24 kommentarer:

 1. Foråret kommer ikke til Dk i år. Den har glemt os, men jeg er sikker på at sommeren er på vej.

  Skønne billeder du har fået fanget. Pelikanerne er flotte, synes jeg.

  God bedring til H.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lis - de små små flamingoer er fra søstrene grene som Julia fandt i sine gemmer - de pyntede perfekt på vores drinks ;) Hvis bare sommeren snart vil vise sig, så er jeg også glad, jeg vil uuuuud, ud under åben himmel :D
   Rigtig go aften til dig - og tak - lille H har det allerede meget bedre.
   kh mille

   Slet
 2. Det lyder bare som en rigtig hyggelig aften. Godt at Hector har det bedre....her har vi også været ramt af sygdom og jeg glæder mig til en normal hverdag igen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej men det er bare ikke til at holde ud med alt det sygdom der har været i Hectors vugger, pyh.. Men jeg tror nu det var en ny tand han bøvlede med, han er heldigvis frisk igen:) Glæder mig bare til vi kan komme ud i haven og ikke skal tænke på store flyverdragter og huer og handsker, suk! go aften til dig ;) Kh mille

   Slet
 3. Det er sjovt som det er lykkedes dig at fange nogle helt andre glimt af en top dejlig aften! Tak for sidst Mille, vi må snart ses igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare en super skøn aften, selvtak for den - go aften til dig Ida, og ja håber bestemt vi ses snart igen! ;)

   Slet
 4. Enig. Kom så forår. Du kan godt!
  Og igen tak for en fabelagtig aften. Jeg fik slet ikke komplimenteret dit fine outfit. Du forstå altså at finde festskrud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak søde Malene, og ja, når der skal være fest så lad der være fest ikke :D Glæder mig til vi skal ses igen. go aften til dig!

   Slet
 5. Tak fordi du var med til at gøre lørdag aften til en endnu sjovere en af slagsen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak søde Tenna, det var en super dejlig aften, som gik aaalt for stærkt :) Knus og go aften til dig. Forestiller mig, at det var dejligt at få din familie hjem igen ;)

   Slet
 6. Der er forår i Nordjylland :) næsten ingen vind, sol fra en fin blå himmel og 6 grader, så skønt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også kommet til Århus, solen skinner ind, og mine vinduer er beskidte men pyt, det er så skønt :) Jeg hørte i radioen på arbejdet at der bliver 15 grader i næste uge, men altså jeg kan næsten ikke tro det.. :D Go aften til dig ;)

   Slet
 7. Hørt hørt, vi vil have forår nu!

  Btw....fine flamingoer :)

  SvarSlet
 8. Det ser ud til at i har haft en skøn aften! Det er nogle lækre detaljer du har fanget med dit kamera, jeg er ret vild med din måde at fotografere på.

  Jeg håber du nyder foråret i dag - selvom det stadig er lidt koldt her i Århus :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord Sandra - jeg er faktisk særligt glad for billede to af Malene :)
   Ja i dag er foråret endelig kommet frem - jeg har været i vores forhave med h og vinke til folk i bussen :)
   go aften til dig. :)

   Slet
 9. Skøn aften efterfulgt af knap af skøn sygdom. Håber han har det bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marina - han er heldigvis frisk igen, men man får INTET foretaget sig de dage hvor ens barn hænger en om benene og ikke vil give slip for noget, pyh altså.. Jeg ville SÅ gerne have været til jeres skønne arrangement, men kunne ikke finde en til at passe h, desværre - håber det var en go dag, og at der bliver en næste gang ;) Rigtig go aften til dig :)

   Slet
 10. Tak for en fantastisk hyggelig aften Mille:-) Du er bare skøn:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Ninna, både til det ene og det andet :) knus

   Slet
 11. Åhh hvor ser det bare super-duper hyggeligt ud!! Jeg er vild med flamingoerne og din meget smukke kjole! God bedring med lille H. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig også en skøn aften, det er bare helt vildt dejligt at man kan møde søde mennesker gennem det her blogunivers :)
   rigtig go aften til dig louise :)

   Slet
 12. Super dejlige billeder! Er vild med de girly sugerør og alle dine smukke billeder! Din kjole er iøvrigt ufattelig smuk! God bedring med lille manden og ha en dejlig uge, hepper også på forår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mette - de sugerør er SÅ girly og SÅ fine, men ærligt bliver de hutigt bløde fordi de er af pap, det er i hvert fald ikke top dollar til strawberry daiquiries :) Også skøn uge til dig, håber solen skinner over dig ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...