onsdag den 13. marts 2013


Jeg har været en svip-tur i Kbh med min mama og lille Hector. Vi har været hos min søster og har haft fingrene i lidt kreahygge, været på shopping og besøgt Louisiana. Der var meget, jeg gerne ville have nået og flere jeg gerne ville have set, men 2 dage flyver bare af sted, især når man er på farten med en soon-to-be-1-årig! Jeg var et kort visit i to af mine yndlings butikker i Kbh, jeg har taget et par billeder derfra, som I skal se!
Jeg håber, I kan holde varmen, der er jo pivkoldt ude! Go' aften til jer <3

20 kommentarer:

 1. De sandaler er jo endnu federe nu hvor jeg ser de er med kilehæl!! Totalt yndlingshæl for stilet-spasser som mig ;)
  Har I mon lavet invitationer? Han er bare for lækker den dreng altså...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne, der sker bare så meget med ham lige nu, det går Så stærkt og snart fylder han 1 år, vildt. Skoene, jeg synes de er så fede og behagelige at have på. Jeg tænker om det canvas-stof kan blive en lille smule plettet når man sveder men altså, jeg glæder mig bare til det bliver varmt nok og jeg kan få dem på - kilehælen er fantastisk ;)

   Slet
 2. Det ser ud til at have været en skøn tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt, bare for kort en tur - kunne godt lige have brugt et par dage mere :)

   Slet
 3. Dejligt med sådan en sviptur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja , det gør jeg for lidt - håber på mange svipture i det her år, er kommet hjem med masser af energi og inspiration til alt muligt!

   Slet
 4. Skønne billeder! Er det grønne stof med lilla blomster på første billed mon et ny-køb?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det første billede er en lille del af et meget stort inspirationsboard i min søsters værksted, jeg er derfor ret sikker på, at stoffet ikke er nyt desværre :)

   Slet
 5. Skøn tur! Jeg forestiller mig i må være den mest kreative familie ever :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Tak søde Marie - Det ved jeg nu ikke om vi er, men vi arbejder næsten alle sammen med håndværk, så derfor er det tit, at vi samles om noget kreahygge:)

   Slet
 6. Det ser ud til at have været en rigtig god og kreativ tur! Sådanne ture på besøg hos familien går bare alt for hurtigt, man kan altid bruge mere tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aalt for stærkt - og lille H var ikke helt på toppen, så et par dage mere i kbh med en frisk dreng, det kunne jg da godt lige ønske mig. Bare SÅ dejligt at være afsted.

   Slet
 7. Uuuuh I spot a looooot of lovely things!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Our trip was colourful and great - I love Cph - have to go again soon ;)

   Slet
 8. Lækker dreng og lækre sko!! Ser ud til at have været en skøn tur. KH Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ida!!! :) go weekend til jer.

   Slet
 9. Nøj, hvor ser det bare inspirerende ud - og lille B er da bare for lækker :)
  Får heæt lyst til en tur til Louisiana... Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Louisiana er fantastisk - da vi var der skinnede solen og der er jo bare VILDT flot derude. Vi så udstillingen pop-art, den kan godt anbefales - farverig og fin! Go weekend til jer. ;)

   Slet
  2. Åh Mille, har det helt dårligt, kan se at jeg har trykket B i stedet for H - det er jeg altså ked af!! Det må ha gået lidt for stærkt og så har jeg ikke helt vænnet mig til tastaturet på Ipad'en. Ha en skøn weekend. Kh Anita

   Slet
  3. Hvor er du SØD Anita det havde jeg slet ikke tænkt over og i øvrigt hedder Hector både bøf, bobo og bøllen herhjemme så B passer også perfekt :D Go dag til dig og tak for dine søde hilsener <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...