fredag den 15. marts 2013
Når jeg besøger Kbh skal jeg altid liiige nå forbi denne fine genbrugsbutik på Vesterbrogade. Jeg finder altid en masse skønne ting og på vores tur i mandags var det ingen undtagelse - hvis jeg kan finde mod og én til at tage billeder, skal I se, hvilke lækre kup jeg gjorde mig:) Er du også pjattet med skønne vintage fund - SKAL du tage forbi butikken og "bladre" i deres mange bøjler!

Jeg har gang i en masse projekter og mit kamera er spækket med farverige billeder, som jeg har lyst til at vise jer!
- Det er i øvrigt rigtig dejligt, at så mange vil deltage i min giveaway :)
Go' weekend til jer <3

14 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt, at gå på genbrugsjagt - man finder altid noget ganske uundværligt - tiltider i den afdeling, hvor man er i tvivl om det er helt og aldeles hæsligt, eller helt og aldeles bedårende. Som regel går de to ting på forunderligvis op i en større enhed (;

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg finder ALTID noget jeg bare ikke kan leve uden :) Men er også begyndt at overveje hvert køb, for kors hvor har jeg også samlet ting der rent faktisk er hæslige :D I kbh købte jeg dog en masse tøj som jeg synes bare er lige i skabet - fedt altså! Go weekend til dig Anne knus

   Slet
 2. Det ser ud til at være en helt fantastisk forretning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er simpelthen så fed - og det er ikke dyrt - de gange jeg har været der har jeg KUN fundet guld!:) go weekend til dig

   Slet
 3. Det ligner da en ret så tillokkende butik... Hm hm! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - hvis man er til vintage kan jeg virkelig anbefalde butikken, afsted med dig :)

   Slet
 4. Svar
  1. Jeg er også helt vild med lysekroner. Jeg har selv en lille en jeg engang har købt på et loppemarked:)

   Slet
 5. Dette er en af mine favorit vintage forretninger. Jeg håber at besøge i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt Melanie :) - Glæder mig til at høre om du finder noget - jeg kunne godt have brugt mere tid i butikken, næste gang må jeg derned UDEN en lille pylret baby ;) Go weekend til dig.

   Slet
 6. Åh, tak! Hvor fantastisk. Vidste godt, at den var der, men ikke hvor den lå. Så mange tak.

  Mvh. Cristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekom Cristine - Butikken er lille og udvalget stort - jeg finder ALTID noget derinde :)

   Slet
 7. Årh, sikke et sted - jeg ville ikke ane hvor jeg skulle starte eller begynde! Og tak fordi du deler sådan en perle :-)
  (Og skønne billeder, som altid - synes altid du fanger noget turkis LIDT bedre end alle andre :-)).
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak hvor er du sød Trine - når jeg kigger mine billeder igennem kan jeg godt se det tit er den farver jeg fanger og falder for - det må vel kaldes en yndlingsfarve :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...