søndag den 3. marts 2013Der har været skruet max op for blomster og hygge hele dagen - uf hvor er det dejligt - nu er den her, solen - som får folk udenfor, holde i hånden og smile. Vi har været i skoven med kaffe og lakridschokolade, haft gang i symaskinen og ellers bare søndagsdaset.
Jeg har en masse fridage i sigte, og jeg drømmer om et gensyn med Amsterdam - jeg elsker den by! Når solen skinner som i dag, får man følelsen af, at kunne klare hele verden - ideer og drømme bobler frem :)
Jeg håber også I har nydt weekenden, go' aften herfra <3

27 kommentarer:

 1. Skønne billeder! Måske du skulle bruge lidt af sådan en fri-dag herude hos mig? Det kunne være så hyggeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber vi kan finde en dag i næste uge- måske hygge med lidt kreagrej :)

   Slet
 2. Oh My! hvor ser det bare helt fantalastisk dejligt ud. Jeg er helt med på hvad du mener med det øverste billede!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Barbara - jeg havde sådan en forelskelsesfølelse i kroppen hele dagen- elsker lyset og farverne på sådan en dag :)

   Slet
 3. ÅH JA - Amsterdam og forår. Ved lige præcis hvad du mener. HJERTEBANK. SUK!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - håber virkelig også jeg kan få planerne til at gå op- vil så gerne - Amsterdam i foråret - i hear you- totalt meget hjertebank og suk <3

   Slet
 4. Det ser ud til at have været en skøn weekend. Det er altid så dejligt positivt at se dine fine fotos :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - din hilsen gør mig glad :) jeg håber også i havde en go weekend. Mandag er altid hård, jeg havde en stresset morgen og kom helt forkert ud af døren - så drømmer man sig lige tilbage til søndag morgen :)

   Slet
 5. Dejlige dejlige stemningsbilleder. :) Jeg elsker også at også at solen er kommet. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maiken :) det er lidt vildt at tænke på, at sidste år ved denne tid gik jeg med en kæmpe stor mave og råbte kom nu baby.. Meget vildt!! :)

   Slet
 6. Lige præcis - ideer og drømme bobler frem. Det er fantastisk! Det giver så meget energi og mod..

  Dine billeder udstråler så meget charme og personlighed - ville elske at kigge indenfor i jeres Farmor-hule :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tusind tak Louise - hvor bliver jeg glad indeni for de søde ord. Du er hjertelig velkommen her- der er altid kaffe på kanden og et syrum at boltre sig i:) håber du har haft en skøn weekend også <3

   Slet
 7. Åh ja, nu mærker man virkeligt foråret og de dertilhørende glæder!! Hvor er han bare SKØN, din lille H, sikke et charme-smil :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ai men tænk når vi kan få fødderne i sandaler og være ude fra morgen til aften..uu jeg glæder mig! Tak Trine - der sker noget med H hver dag- efter han er startet i vuggeren går det bare så stærkt! Go aften til dig!

   Slet
 8. Skønne billeder af hvad der ser ud til at have været den skønneste weekend :)
  - Amsterdam er en dejlig by, vi tager derned på sommerferie i husbåd. Glæder mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej er det rigtigt!? FEDT- jeg har lige siddet og kigget på husbåde vi kan leje, håber håber håber det kan lade sig gøre- har I boet på en husbåd før?? Jeg får sommerfugle i maven ved tanken om at skulle holde ferie på en husbåd i Amsterdam!!:) tak for din søde hilsen Anita!

   Slet
  2. Jeg har ferieret en uge på husbåd dernede, for 13 år siden på studietur i 10. klasse - det var SÅ fedt, og jeg husker kun godt om den tur, og byen. Det skal I da få arrangeret! Vil I køre derned selv?

   Slet
  3. Det er igennem arkitektforeningen, der var lodtrækning om ugerne, og vi var bare SÅ heldige :) Det er en gammel husbåd, fuld af stemning og charme, og den ligger centralt lige ved rådhuset. Vi skal afsted to familier med små børn, så det bliver nok med fly.

   Slet
  4. Trine - Jeg ved faktisk ikke helt om det er bedst at køre eller flyve - det vil være nemmest at flyve, men når vi skal have klapvogn og tusind babysager med er det måske smart at køre om aftenen mens hector sover - jeg skal lige undersøge mulighederne. Jeg vil i hvert gerne afsted igen, er meget optaget af Amsterdam.
   Anita- Det lyder virkelig skønt at tage afsted to familier og bo på en husbåd - jeg er helt misundelig:)

   Slet
 9. Super skønne billeder, som ALTID Mille. De er så stemningsfulde og bare rigtig hyggelige:0) Rigtig dejlig uge til dig. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Louise - hvor er du sød - håber også du har en skøn uge. Min er helt pakket med arbejde så jeg med god samvittighed kan holde ferie fra på fredag :)

   Slet
 10. skøn blog du her - rigtig herlig og livsglad.
  Jeg kigger med :-)

  kh Nola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola og i lige måde - skønne klare billeder - håber vi blogges ved ;)

   Slet
 11. Hvor ser det bare lækkert ud det hele - elsker foråret :)
  Og den frugtsalat der...nam!

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også frugtsalat - især hvis det er med alle yndlingsfrugterne - så vil jeg faktisk hellere have det end en skål slik :) go aften til dig Julie, håber vi blogges ved!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...