lørdag den 23. marts 2013

Børnefødselsdag!


Den her lille glade fyr fyldte 1 år i går, time flies, hold nu op! - Vi har holdt fest for ham to dage i streg. - Han har haft konstant ballon-strithår og røde kinder af at mosle rundt og nydt opmærksomheden og de mange pakker (eller gavepapiret :)). Hector har fået en masse fine ting - den seje "hippo" har min veninde fx. syet til ham :)
Det er bare vildt og stort, at fejre 1 års fødselsdag for min lille dreng. Det er ligesom om, at den der fødsesldagsbegejstring, som jeg havde som barn er vendt tilbage, ej hvor har jeg glædet mig. :D
Nu vil jeg smide benene i sofaen og spise alle kageresterne.
Håber I nyder weekenden <3

Og psssssttt det er i morgen jeg trækker en vinder af min GIVEAWAY, du kan stadig nå at være med ;)

22 kommentarer:

 1. Årh Mille STORT tillykke med jeres dejlige dreng! Det er så stort, når de små fylder år og jeg glæder mig næsten lige så meget på deres vegne:0) Josefine fylder 1 år i maj, og jeg glæder mig sådan til at fejre hende - måske lidt fjollet, men det gør jeg altså:0) Super fine gave og super skøn Hector:0) Ha' en rigtig dejlig weekend og god påske. Knus fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise - ja det er meget særligt med den første fødselsdag - Kan godt forstå du også glæder dig. Det kan kunne blive vildere og bedre især når han forstår mere :) Også rigtig god søndag til dig og påske selvfølgelig - det er skønt at have en masse dejlige dage i sigte :)

   Slet
 2. Tillykke med ham Mille - hvor ser han glad ud! Er helt vild med flodhesten - den er bare fin.
  Håber I havde en skøn dag - kagerester kan man hvertfald ikke få for mange af!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Anne - uden at jeg er sådan overdrevet hippie og hector-må-kun-få-tørret-frugt-og-trælegetøj-agtig, har jeg i lang tid ikke set grund til at han fik søde sager når han ikke spurgte efter det. Men på fødselsdagen blev jeg nedstemt og han fik lov til, at få et lille stykke kage og drengen sad med foldede hænder og næsten lukkede øjne og sagde arhmmmm imens han spiste det :D Kage skal der til!Go søndag til dig.

   Slet
 3. Stort tillykke med ham Mille. Han ser så skøn ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Cecilie - det er stort som kærligheden til den lille fyr bliver større og større for hver dag - man bliver helt bange for om man vil springe af kærlighed når de først bliver store:) go dag til jer

   Slet
 4. Nårh hvor er han fin med ballonstrit og flag i hænderne:) Stort tillykke med ham - kan godt forstå du har glædet dig, det er noget helt særligt at fejre den første fødselsdag. Bliver helt nostalgisk... Ha en fortsat dejlig weekend. Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita - Ja jeg blev også helt nostalgisk - der er bare sket så meget på et år og han har allerede så meget personlighed. også god weekend til jer.

   Slet
 5. Hvor er han dog bedårende med ballonhår. Stort tillykke med jeres lille charmør :)

  SvarSlet
 6. Skønne billeder! Stort tillykke med lille Hektor, han er godt nok ikke til at stå for med ballonhår og røde kinder :)

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lou - Han var i sit es - og fik nogle små prewalksko, så nu er det blevet nemt at gå med gåvognen - meget små, tynde og stive strømpebukseben der trisser henover gulvet med vognen :) go søndag til jer

   Slet
 7. Åårh, skønne lille Hector, stort tillykke med ham, det ser ud til at han har moret sig ;-D jeg har altid elsket fødselsdage, og efter ungerne er kommet til, er det som at ha' fået to ekstra fødselsdage, yay ;-P Rigtig god weekend til Jer.
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine - Ja jeg vågnede også tidligt - narjjj nu skulle vi fejre den lille fis - Han forstod vidst ikke så meget af det, men hyggeligt var det. Rigtig go søndag til jer :)

   Slet
 8. Dejligt at genopleve fødselsdagen gennem din blog. Hector var ligeså kær som vist på billederne! Knus mormor og morfar

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvtak for en dejlig dag - Han gik kold tidligt i går, helt færdig :) I dag har vi leget med alle de nye sager ;)

   Slet
 9. Ih tillykke med det første år! Han ser virkelig herligt glad ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Edith - ved du hvad jeg nåede ikke at bage kage til dagen, så vi købte en chokoladekage fra føtex bageriet, den blev jeg godt nok skuffet over - så næste år skal han have "rigtig" kage på sin fødselsdag :)
   rigtig go søndag til jer

   Slet
 10. Tillykke med lille H! 1 års fødselsdag er stort! :-) Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten - det var en rigtig dejlig dag - glæder mig allerede til næste år, hvor han måske forstår lidt mere - han kiggede lidt skørt og måske endda skræmt på os da vi sang fødselsdagssang :)

   Slet
 11. Stoooort tillykke til både H og Jer! Han ser virkelig også ud til at have nydt det :o)
  Og hvor er den nuser, den hippo :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak pernille - ja er den ikke bare sød den hippo - meningen er, at han kan bruge den som pudestol når han bliver lidt større- hjemmelavede gaver er bare de bedste ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...