torsdag den 21. marts 2013

EDITION - Designmarked i Århus!

Jeg vil lige minde om det her fede arrangement, der løber af stablen i morgen og på lørdag. Der vil være 20-30 stande, hvor upcoming designere og kunstnere sælger ud af deres designs. - Du kan læse mere om Edition lige her - Jeg skal helt sikkert ned og finde lidt nyt og lækkert til vores vægge :)

5 kommentarer:

 1. Ja det kan da kun blive godt! Uha glæder mig til at se, hvilke smukke køb du får gjort dig, for tror det er noget nær umuligt at komme hjem tomhændet ;-) Rigtig god fornøjelse og ha en rigtig dejlig weekend! Kh Mette

  SvarSlet
 2. Æv sådan noget sker altid når jeg skal i sydgående retning og ikke til Aarhus. Jeg håber du nyder det for os begge to.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Det lyder nemlig mege fedt - tager også derned i dag! :)

  SvarSlet
 4. Jubii, så ses vi. Kom hen og sig hej. Jeg er hende der løber rundt og forsøger at bevare overblikket:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...