søndag den 24. marts 2013

PRAG COPENHAGEN!PRAG er den anden butik på Vesterbrogade i Kbh, som selvfølgelig skal have sit eget indlæg. Det er en helt og aldeles fantastisk butik med lækre sager og fede detaljer. Der er virkelig tale om et stort vintageparadis i et innovativt og moderne setup. Butikken er inspirerende, grafisk og bare helt vildt cool! Gør dig selv en tjeneste og besøg den og/eller deres facebook side lige her! ;)
Jeg kunne have brugt timer i butikken, men lille Hector var ved at køre træt af sin mor og de mange butikker, så jeg blev nødt til at smide håndklædet i ringen og vende næsen hjem, MEN jeg fandt en smuk, gul og lækker sag, som jeg viser jer i morgen! ;)

De er i aften, at jeg trækker en vinder af min GIVEAWAY!

3 kommentarer:

 1. Ja den er så lækker:) der er også åbnet en på Nørrebrogade nu- det er vi nørrebro'ere glade for:)

  SvarSlet
 2. Lækker butik! Ihh, hvor jeg glæder mig til at skulle til kbh i ugen efter påske :-)

  P.s. krydser fingre for i aften ;-)

  SvarSlet
 3. Hvorfor kender jeg ikke den...må da vist forbi en dag. Tak for tippet og ha en skøn påske. Kh Anita

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...