søndag den 3. februar 2013


Jeg har holdt fødselsdag og haft besøg af store og små - Det har været en skøn, rørende, farverig og dejlig weekend med smukke mennesker. Det er slet ikke tosset at blive 30! :)
Tusind tak for jeres søde hilsner - Jeg  håber I også har haft en dejlig weekend <3

28 kommentarer:

 1. Skønne billeder, det ser festligt ud! Vi savnede dig lørdag, så vi glæder os til næste gang :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sendte jer faktisk en masse tanker, ville rigtig gerne have hygget sammen med jer og håber vi kan ses snart igen. Fødselsdagen var skøn og festlig og jeg er bare helt vildt glad i dag ( men også træt :) ) Jeg har taget en fridag i morgen til at tulle med min lille familie:)

   Slet
 2. Tak fordi vi må være "fluen på væggen" til din runde føsdag...det ser hyggeligt ud og jeg er vild med din bordopdækning ;)

  Hilsen

  //CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker at dække bord og gøre det fint til der kommer gæster - da jeg fandt de der leo-servietter var lykken gjort - synes de er så fine :) De er fra Søstrene G - Jeg havde også store smukke fjer på bordet, fik bare ikke lige taget et billed:)

   Slet
 3. Stort tillykke! Ser super hyggeligt ud

  God aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille - det har været et par skønne dage :)

   Slet
 4. Ihh tillykke igen Mille og dit hår ser stadig ud som da du var 20 så det må du jo også gøre;)
  - Theresa

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi Tak søde T - Ja lokkerne blev faktisk lige klippet til fødselsdagen, jeg kunne ikke holde ud at se på mig selv. Jeg gik en tur nede i byen med en gammel varm ( men grim jakke) og var bange for at møde nogen jeg kendte HA! en tur ved frisøren hjalp, og din besked gør også - tak :D

   Slet
 5. Sikke en fantastisk hat på sidste billede! Det ser ud til at have været en dejlig weekend, og som altid emmer dine billeder af hjerterum ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Julia <3 Ja hatten er så fin, det er My min veninde der laver en masse sjove, farverige og skønne hatte, hun har den fineste stil :)

   Slet
 6. 30 er helt ufarligt, især når man stadig ser ung og smuk ud som dig:-) Det ser ud til at du har haft en vidunderlig weekend Mille:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Århh TAK Ninna - smiler stort, du er sød! :) Min weekend har været helt vildt dejlig - har flere gange haft en klump i halsen af glæde over hvor dejlige mennesker jeg har i mit liv - 30 er kun et tal! :)

   Slet
 7. 30 år er jo ingen alder;-) Stort tillykke - hvor er du bare smuk!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Christina (rødme rødme:) ) Tak for din søde besked :)

   Slet
 8. Det ser så fint og hyggeligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Da gæsterne var kørt var her helt tomt, sådan lidt underligt. Nu skal jeg tilbage til hverdagen - Jeg skal bare lige holde en fridag først - I morgen skal jeg et smut rundt i byen og ellers bare dase. Det er altså guld værd med en ekstra fridag :) knus til dig Malene

   Slet
 9. Øj det ser hyggeligt ud! Der er ikke noget bedre end at holde fødselsdag. Mon vi skal se nogen af gaverne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået så mange fine ting, det er helt vildt, I skal selvfølgelig se det hele - skal bar elige have taget et par billeder :)

   Slet
 10. Det ser sørme også skønt ud :-) og stort tillykke med det fine runde tal ;-) Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak frk. Hansen - jeg havde en dejlig rund fødselsdag :)

   Slet
 11. Tillykke igen - det ligner den perfekte dag! Og sikke mange fine, "geometrisk velklædte" mennesker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kat :) Ja der var både trekanter, striber og runde cirkler - meget fashionable gæster ;)

   Slet
 12. Jamen du skal da også lige have et forsinket men STORT tillykke herfra:) Det ser jo virkelig ud til at have været en fantastisk weekend! Sejt med leo-servietterne.. Og velkommen i klub 30 :)

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lou - kunne heller ikke stå for leo servietterne, kan egentlig ikke gå udenom leo i det hele taget :) Fedt der er en klub 30, er der en go' kageordning?? :D

   Slet
 13. Stort tillykke med fødselsdagen sødeste Mille!
  Det ligner bare en skøn dag med masser af varme og hygge!!! Mmm!

  Jeg kan da se, at jeg ikke behøver frygte min næste fødselsdag:)

  Kh Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Mille - det var nogle meget dejlige dage og ingen ko på isen- 30 er ligeså rart og dejligt som 29. Har fået de sødeste tegninger og kort af mine niecer - har kigget på det hele mange gange de sidste par dage. Det varmer - ligesom de søde hilsner her :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...