torsdag den 31. januar 2013

I dag har jeg været med mit arbejde i Kbh til messe. Jeg bliver helt høj af inspirerende messestande, lækre detaljer, kreative mennesker og innovative ideer - Jeg er vild med mode og design, og jeg kunne sagtens have brugt et par dage mere derovre, men blev nødt til at tage hjem, for i morgen har jeg skønne planer...
Da jeg var yngre, havde jeg en naiv tanke, at når man fyldte 30, fik mand, børn, hus osv, var livet nok nærmest slut..! Men her sidder jeg, har et lille farmorhus, en lille familie og i morgen, ja, der fylder jeg 30 - mit liv er først lige begyndt:)
Hvordan dagen helt skal forløbe, har jeg slet ikke haft tid til at tænke på, men noget er sikkert - der skal drikkes bobler og min guldjakke skal findes frem :)
Knus til jer - her fra min sidste dag i 20'erne <3

26 kommentarer:

 1. Kære Mille, stort tillykke med de 30 år imorgen! Håber du får en rigtig dejlig dag sammen med dem du holder af. Jeg tror, jeg ved hvordan du har det; fylder også 30 imorgen og sidder nu i rækkethuset, gift med manden i mit liv og to fantastiske guldklumper rigere, og jeg GLÆDER mig til at leve livet med de mennesker jeg holder af. Synes bestemt ikke mit liv er slut, tværtimod, så er det som om, det først lige er begyndt;0)
  Mange kærlige hilsner fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt vi lige runder den samme dag - stort tillykke til dig, håber du havde en dejlig dag. Vi hyggede, men dagene er gået alt for stærkt og i morgen er det hverdag igen. Jeg har heldigvis taget en fridag, så hyggen er ikke helt slut endnu :) knus til dig Louise!

   Slet
 2. Godmorgen smukke Mille. Hjerteligt tillykke med den store dag. Jeg håber den bliver lige som du ønsker :)

  SvarSlet
 3. Hip huurraaaaaa, stort tillykke med fødselsdagen Mille! Det er nemlig slet ikke så slemt at runde de 30 og jeg håber du får en fantastisk dag :o) Og toplækkert billede du har taget :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din dejlige besked Lisbeth - jeg vågnede vildt tidligt på min fødselsdag, lidt som da jeg var 5 og glædede mig op til begge ører - Jeg lå bare og ventede på, at Hector og Hasse skulle vågne :D

   Slet
 4. Kæmpe stort tillykke til dig Mille, ønsker dig en vidunderlig dag med masser af forkælelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - alle de søde beskeder de varmer :)

   Slet
 5. Stort tillykke med fødselsdagen kære Mille. Håber du er blevet fejret på behørig vis og nyder dagen med dem du holder allermest af. Velkommen til 30'erne - håber du får lige det så sjovt som i 20'erne. ha en fantastisk dag og en skøn weekend. Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita - indtil videre har det kun været skønt her i 30'erne, så jeg er glad :) Håber også du har haft en rigtig dejlig weekend. tak for din søde hilsen!

   Slet
 6. Ja, tiden haler sgu altid ind på en, når man mindst venter det, og pludselig er man sgu et år ældre :D
  Stort tillykke Mille, håber du får en skøn fødselsdag!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, jeg havde en super dejlig dag med masser af kage og masser af rødvin:) Og lige en ting - når du og Kit er i århus kal I altså ikke "vente på vin" der står et glas klar til jer her ;)

   Slet
 7. Herligt indlæg med ærlige tanker...Jeg er selv 3 år væk fra 30'erne, men frygter dem ikke...hver alder sin charme :)

  Det er forresten et fedt og anderledes billede du har taget (nr.1)..der er så meget stemning!

  Glæder mig til at høre om din 30-års dag, - med diverse bobler :)

  Hilsen

  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rikke - jeg kan hermed give grøn lys for trediverne, det er ligeså fint som i 20erne :) Tak for din søde hilsen :)

   Slet
 8. Hip hip hurraaa, stort tillykke, jeg håber du får en fantastisk dag, med bobler, gaver og skønne mennesker :-) Så smukt billede, falder helt i staver over det!
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Trine, billedet er lavet af to billeder jeg har lagt oveni hinanden - jeg synes det er sjovt at lege med og effekten er nærmest lidt magi-agtig :) Jeg havde en skøn fødselsdag, mine to drenge gjorde dagen helt perfekt :)

   Slet
 9. Smukt billede Mille - ønsker dig en dejlig dag.
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Tina, dine hilsner gør mig så glad <3

   Slet
 10. Skønt glimt, Mille. Og rigtig stort tillykke med fødselsdagen i dag. Du har ganske rigtigt ingen grund tl at tvivle. Livet begynder nærmest først ved de 30 :-) Håber, du har en skøn dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde bare den bedste dag, tusind tak, ej hvor gør de små hilsner mig glad. Jeg har faktisk ikke frygtet 30-tallet, det er bare et tal, og Hasse er 9 år ældre end jeg.. Men da dagen kom tæt på begyndte jeg alligevel og tænke over mange ting.. Især hvor hurtigt tiden går, time flies, uf det er vidst det jeg frygter lidt :) Tak for din søde besked.

   Slet
 11. Velkommen i de vokse rækker ;) Livet i 30'erne er fantastisk! Jeg er fuldstændig enig, når man siger at 30'erne er de nye 20'er. Ha' en dejlig dag i morgen. Kh Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina - jeg havde den bedste dag med brunch på ziggi og så fuld skrue hygge herhjemme derfra. Har haft masser af gæster, breve i postkassen og bare masser af varme knus, skønt altså! :)

   Slet
 12. Stort tillykke med dagen Mille. Håber den har været fantastisk.

  SvarSlet
 13. Stort tillykke med fødselsdagen, håber det var en fantastisk dag og du har en super dejlig weekend hvor du også blir fejret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - jeg havde en meget dejlig dag. Jeg var lidt stresset fordi jeg ikke havde handlet ind, jeg var til messe i KBH og jeg gerne ville have alt til at køre perfekt, men heldigvis gik det hele. Hasse og jeg hjalp hinanden og jeg hyggede mig meget. tak for din søde hilsen )

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...