søndag den 27. januar 2013
I eftermiddags trodsede jeg kulde, snevejr og en snært af hovedpine, tog lidt farve på læberne og kørte ind for at mødes med Michelle til kulturel søndag i Århus kunsthal.  Der er for tiden en interessant udstilling fra en række kunst- og teknologipionerer.
- En finsk kunster ved navn Erkki Kurenniemi fangede min interesse. Han har været forud for den digitale verden, vi lever i i dag, og har siden 1970'erne, som et projekt, dokumenteret sit liv ud fra videodagbøger, billeder og film. Filmen skal være en rekonstruktion af hans liv efter hans død. Jeg synes, det er interessant, fordi vi jo i høj grad i dag også dokumenterer vores liv via medier som instagram, facebook og blogs. - Efter vi havde set udstillingen, drak vi varm kakao med masser af fløde i kunstbygningens café og delte tanker fra, hvad vi havde set.
Ud over kunst og kakao har jeg i weekenden været til kandidat- og fødselsdagsfest hos en veninde og haft besøg af min søde mor. - Håber også, I har haft et par skønne og indholdsrige dage!?  <3

16 kommentarer:

 1. Lækker week-end Mille. Jeg skal jo op til Sandra i uge 6, så håber lidt på at jeg kan komme ind i Kunsthallen også. Vi skal på Aros og på cafe den dag men om vi så når mere ??

  Dejlige billeder fra dagen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor skal I hygge- dejligt! :) man skal have masser af tid og ro til at se udstillingen, da det bla er bygget op af små specielle film- du kan læse om udstillingen på deres hjemmeside. Det er en udstilling hvor man hurtigt kan gå det igennem og tænke- var det det, men er man passioneret omkring emnet kan mange snakke springe ud derfra :) jeg vil også gerne på Aros og se Edvard Munch :) håber du og sandra får et par dejligste dage Kh Mille

   Slet
 2. Sikke nogle fine billeder, Mille! :) Jeg håber du har nydt din weekend oven på en travl uge! Sjovt at også din bil har fået en rolle i din uge! ;) KH K og god uge til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde k- og også rigtig god uge til dig:)

   Slet
 3. Hvor ser det fedt ud, Mille. Bare, jeg var med. Det ligner en udstilling, man kan drage mange fine konklusioner ud fra. Og så går jeg heller aldrig af vejen for varm "kavekave" med masser af fløde ... Mmmm!

  - Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en skøn måde at tilbringe søndagen- du må se udstillingen- men sammen med en el flere, så tanker og ord kan få frit spil under og efter:) og kakaoen var lavet af pulver- det lagde de ikke skjul på- men uf den var go!:)

   Slet
 4. Lyder som en aldeles spændende udstilling, og en dejlig weekend. Håber du får en god start på uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også du får en dejlig uge- i morges var det lyst da jeg tog på arbejde, det går den helt rigtige vej:) Kh

   Slet
 5. Åh, det er vist hvad man kalder et ordentligt krus kakao - selvom der er tøvejr, kunne jeg snildt kværne sådan et (eller 10). En daglig kop kakao burde være en menneskeret, hvis det stod til mig :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. ENIG Anne! I mørke snaskvåde vinterdage ønsker jeg mig sådan en mønt-kakaomaskine- som er at finde ved de fleste aftenskoler til 2 kroner koppen- fløde ka jeg så selv tilføje!;)

   Slet
 6. Ej hvor ser det spændene ud :D
  Og gud hvor ville jeg gerne have kakaoen på de de første billeder ^^" Den ser bare for god ud!

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig hyggelig og spændende dag i dejligt selskab :)

   Slet
 7. Det ser super hygsomt ud Mille - skønne billeder som altid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - det er faktisk ikke tit nok jeg smutter afsted og oplever kultur og/ eller musik for den sags skyld- det er et nytårs fortsæt :) knus

   Slet
 8. Fedt med lidt kunst og kultur - og venindetid ikke mindst :o) Og dine billeder er altså altid toplækre, gad godt at kunne tage den slags billeder :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja flere af den slags søndage!! :) Tak for din søde kompliment Lisbeth <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...