mandag den 4. februar 2013

Altså når man kommer fra Sønderjylland, har fødselsdag og hele den pukkelryggede kommer på besøg og fejrer dagen, så er et sønderjysk kaffebord vel selvskrevet. I hvert fald har jeg i weekenden bagt fastelavnsboller til den store guldmedalje. Jeg fik skøn hjælp fra Odense Marcipan der har sendt mig opskrifter og ingredienser til bollerne. Inde i bollerne er der ud over creme, en lækker kokos-blanding. Hold fast de blev gode! ( hvis jeg selv skal sige det :D)
- I aften ryger en ny portion i ovnen, så jeg i morgen kan overaske mine kollegaer med et fad søde boller. - Så kan jeg sætte tænderne i fastelavnbolle nummer 5 i den her uge :) Og så er det vidst også tid til en kold tyrker!

Opskriften på fastelavnsbollerne kan du finde lige her. Jeg ændrede lidt på cremen, brugte en god stak frosne hindbær, hvid chokolade og sukker vendt i flødeskum, hindbærene giver bollerne et friskt pust sammen med alt det søde. Jeg ELSKER fastelavnsboller!

Produkterne til dette indlæg er sponsoreret, men billeder og ord er helt og aldeles mine egne!

20 kommentarer:

 1. Mmm, de ser lækre ud. Skønne billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julia - Jeg har spist helt overdrevet meget i den her weekend - må have udvidet min mavesæk for i skrivende stund er jeg sulten igen :)

   Slet
 2. Nøj de ser lækre ud. Lysder godt med de frosne hindbær, det må jeg huske. Ha en fortsat skøn dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja faktisk rigtig lækkert med de frosne hindbær. Jeg må indrømme, at jeg kan spise alle slags fastelavnsboller, også dem der er rigtig rigtig søde :) Men synes faktisk det er meget lækkert med en syrlig smag!

   Slet
 3. Svar
  1. Tak søde lou - Når der er fødselsdag så må man godt gå kageamok ik :)

   Slet
 4. Nej, hvor ser de gode ud. Jeg har ellers styret min lyst til fastelavnsboller hele weekenden, men nu fik du da lige genoplivet den ;)

  Forsinket tillykke med fødselsdagen får du også lige med herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sandra - jeg havde en dejlig dag - og ja, det meste af året glemmer jeg den lille søde bolle, men når vi når til feb så husker jeg hvor godt det smager :P

   Slet
 5. Forsinket tillykke her fra :-) Håber du har haft en dejlig weekend! Fastelavnsbollerne ser lækre ud ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Marie - har haft en virkelig dejlig week, forlænget endda med en fridag i dag ;)

   Slet
 6. Hold nu op! Hvor ser de gode ud!Dem må Karla Gry og jeg bage i vinterferien, hvis jeg kan vente så længe. Endnu en gang tillykke med fødselsdagen, det ser ud til du havde en rigtig fin dag ;) Kh. Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Maja - jeg havde en super fin dag- sidste år sad jeg med en kæmpe stor mave - der er bare sket SÅ meget på det år, time flies! Skønt med vinterferie - heldige barselskvinde, nyd det, jeg drømmer mig tilbage ;) knus

   Slet
 7. Jeg eeelsker også fastelavnsboller - hvor ser det dog åndssvagt lækkert ud!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. ja flødecreme, kokosdrøm og en blød bolle med choko på - whats not to like- skal seriøst afvænnes! ;)

   Slet
 8. Forsinket tillykke med fødselsdagen, Mille! Det ser ud til at have været en god dag.
  Og den der fastelavnsbole - OMG, den ser god ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde M - havde bare en helt perfekt og dejlig dag, intet mindre! :)

   Slet
 9. Uhmmm hvor ser de gode ud Mille, og lækkert med de tilsatte frosne hindbær, det giver lidt syrlig smag til alt det søde! Jeg har også haft besøg af hele den pukkelryggede familie i weekenden, som også kom fra sønderjylland eftersom jeg også er sønderjyde;0) Så JA, sønderjysk kaffebord er selvskrevet. Vi fik boller, kagemand, lagkage og lidt frugt (som egentlig ikke hører sig til, men det var for samvittighedens skyld;0) Ha' en dejlig uge. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder præcist som vores bord, og der var også et frugtfad, det blev dog ikke spist op, så vi puttede det hele i en dåse og kørte i skoven og gav det til en flok bambi-rådyr ;) Sjovt du også er fra Sønderjylland - vi "følges ad" ;)

   Slet
 10. Fine billeder af LÆKRE fastelavnsboller, uhm.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak - fastelavnsboller er og blir et hit!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...