tirsdag den 5. februar 2013


Min søster og jeg har været til krea messe i Vejlby Risskov hallen. En messe fyldt med krea-entusiaster, der havde mange spændende ting at vise frem. Jeg var imponeret over alt det lækre håndværk! Der var flere damer, der sad med et kniplebræt, det ser bestemt ikke nemt ud! Der var også en kvinde der kartede og spandt sit eget garn - hun viste os en sweater, som hun havde strikket af hårene fra sin svigermors puddelhund :) Vi mødte mange passionerede og dygtige mennesker! Jeg har flere billeder fra dagen, dem skal I se, det var en ret fin messe.

16 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud. Det kniplebræt er så uoverskueligt, og mega imponerende. Min mormor kniplede også, men nåede desværre aldrig at lære det videre da hun begyndte med det ret sent og døde af cancer for tidligt. Øv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor ærgerligt Julia! Jeg er netop blevet spurgt om jeg måske havde lyst til at få min mormors kniplebræt ( hun er her heller ikke længere til at vise mig hvordan) Først sagde jeg JA tak, men efter at have set på messen, hvordan de gør kan jeg faktisk ikke overskue det.. Tror ikke min tålmodighed er til det, og heller ikke mine evner, hvis jeg skal være ærlig. Der er virkelig mange nåle og dimser at holde styr på ;)

   Slet
 2. Så gøy det må ha vært å være der :)
  Stilige ting du viser her..skulle likt å ha en genser som er strikket på hårene tl en hund ! Sikkert god myk og varm.
  Gleder meg til å se flere bilder !

  Ha en fin dag
  Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Tak janne, det var virkelig inspirerende at være på messen - Jeg måtte lige dobbelttjekke med damen om hun virkelig mente at trøjen var strikket af en hund, men den var god nok og varm så den ud :) Go aften til dig. kh mille

   Slet
 3. Jeg kan ikke lade være med at smile - en sweater af puddelhund... Det har jeg alligevel ikke hørt før, men sejt!
  Min bedstemor kniplede også for år tilbage, det er en beundringsværdig kunst at mestre synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg smilede også stort, har aldrig hørt om det før, men den var pæn :) Jeg stod i lang tid og beundrede deres værker - det er slet ikke fordi jeg synes det hele er pænt, men det er virkelig håndværk på et højt plan!

   Slet
 4. Min svigermor er også en ørn med kniplebrædtet. Nogle de ting hun laver er virkelig fine, andre er ikke lige min smag. Hun har f.eks engang lavet et slips til min kæreste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan lige forestille mig at et slip kunne være lidt sjovt. Du har ret, det er ikke alt der er pænt, det kan blive meget gammeldags i udtrykket, men der er også noget der bare er imponerende og smukt.

   Slet
 5. Fantastisk billede med glaskugler og dertilhørende humoristiske skilt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk lidt sjovt med de kugler, har aldrig set dem før, men det er til blomster! Det starter med at være helt små kugler, som man hælder vand på - så bliver de store. Man putter dem i en vase og langsomt siver vandet ud og giver blomsterne vand. Jeg synes de er ret sjove :)

   Slet
 6. Lærte selv at kniple da jeg var yngre, og det er egentlig ikke så svært - udefra kan det sagtens se ret uoverskueligt ud, især når det er et større motiv med en maaaasse pinde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lige præcis det jeg fik at vide, at det slet ikke er så svært som det ser ud, men jeg må indrømme jeg ikke helt har mod på det, så skulle jeg i hvert fald starte med noget meget nemt :)

   Slet
 7. Er helt vild med billedet med glaskuglerne - flotte farver må man sige. Sådan en krea-messe fylder virkelig de kreative kamre op, så glæder mig til at se hvad du finder på i den nærmeste fremtid :)

  Hav en dejlig aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret, jeg kom hjem fra messen og havde lyst til at lave en masse kreative ting og er også gået igang med små projekter, viser frem så snart jeg har noget klar :) Det er dejligt at kunne blive inspireret af sådan en messe.
   Også go aften til dig Sandra! ;)

   Slet
 8. eiij hvor ser det hyggeligt ud! to krea-søstre-på-tur, må være en drømmedag!!! Jeg har fundet et lille hæfte med gimpearbejde, det glæder jeg mig til at prøve til sommer, når jeg sidder ude i kolo-haven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, det var SÅ hyggeligt, du ville også have elsket det. Jeg er i tvivl om hvad gimpearbejde er, men du må forklare når vi ses ;D knus

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...