fredag den 18. januar 2013

Morgenmad er og bliver mit yndlingsmåltid - faktisk ligeså snart jeg slår øjnene op, glæder jeg mig til det! :) Men herhjemme er jeg den eneste der har det sådan, så det helt store morgenmad og brunchbord bliver ofte delt med søde veninder :)
- Forleden fik jeg alligevel lokket manden til at spise en masse dejlig morgenmad sammen med mig ;) - Vi skulle nemlig teste det nye "Mood Food" pantone-sæt fra ROOM Copenhagen. Jeg har modtaget et sæt i en smuk grøn farve "Tea 16-0213".
- Jeg elsker farven og er ret pjattet med alle de små dele - det ser flot ud på bordet. Sættet består af flere størrelser platter og skåle og kan b.l.a. bruges til tapas, sushi eller små snacks. Jeg er særligt vild med de flade platter - dem er jeg sikker på, at jeg kommer til at bruge meget.

Så er det fredag, håber I får en skøn weekend <3

Produkterne til dette indlæg er sponsoreret, men billeder og ord er helt og aldeles mine egne!

53 kommentarer:

 1. Ser lækkert ud, og sikken du matcher ;)

  SvarSlet
 2. Lækker, lækker morgenmad og smukt service. Absolut

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie - det er rigtig lækkert sættet - jeg kunne godt tænke mig det i flere farver - jeg elsker at dække bord, især i farver, men er ikke sikker på, at manden synes vi behøver mere end det ene ;)

   Slet
 3. Oh det ser hyggeligt med det dejlige mad og de lækre farver, rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja morgenhygge er altså det bedste, at komme ind i et rum der dufter af friskbrygget kaffe og lune boller - man bliver lynhurtigt stillet ind på hygge og dejlig start på dagen:) Rigtig go og skøn weekend til dig også :)

   Slet
 4. Ok, du er jo helt vild til det med morgenmad! Jeg kommer gerne og deler med dig:-) Sikke nogle dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line og AFTALE, du kommer bare ;)

   Slet
 5. Det er flotte billeder, - det hele matcher og jeg er solgt!-Mon jeg sku ønske mig sættet til fødselsdag?!
  God weekend

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes også det grønne sæt er fint, men med en fødselsdag om hjørnet har jeg også tænkt på at ønske det i en anden farve - Man kan bruge de små platter til alt muligt, synes det er rigtig fint, om end man lige skal finde plads i skabet til de mange små dele :)

   Slet
 6. Sikke nogle flotter farver - elsker når du matcher farverne på den måde Mille!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Susanne - Vi har så mange ting i netop den farve - synes den er så pæn :)

   Slet
 7. Nøj hvor ser det lækkert ud - er helt vild med servicet og dine negle komplimenterer den grønne farve så flot! Ha en skøn weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også go weekend til dig Anita, og tak for din søde kommentar! :)

   Slet
 8. Hvor ser det godt ud! Jeg kommer gerne til brunch en dag, her har vi nemlig lidt samme problem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder godt! - Så tager du Otto med;) I dag har jeg spist alene med lille H og selvom han er verdens sødeste er det ikke helt så spændende ;) VI ses senere!

   Slet
 9. Morgenmad er det bedste måltid! Sikke fint du har fået præsenteret sættet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ida og JA det er det, i hvert fald i weekenderne - som barn har vi hver morgen, ALTID spist morgenmad sammen rundt om et rundt bord- tror det har smittet af på mig - ærgrer mig over at Hasse ikke spiser morgenmad, men sådan er der jo nogle ting man må acceptere i et forhold.. ( tror bestemt der er nogle ting ved mig, hvor det så går lige op :D)

   Slet
 10. Jeg får lyst til venindebrunch når jeg ser billederne! :)

  Heldige dig at du også fik sådan et sæt og hvor er det vist fint frem..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg elsker venindebrunch og formiddags-snik-snak - det er SÅÅÅÅ hyggeligt, og man behøver jo heller ikke hver gang at diske op med både pandekager og div...
   go weekend til jer :)

   Slet
 11. Mmm hvor ser det bare skønt ud med skønt på kæreste Mille! Lækker farve og lækkert sæt, ret smart til sushi og tapas:)
  Jeg elsker også morgenmad - ærgerligt vi bor så langt fra hinanden:/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tror ok der ville gå "mille i den" hvis vi boede tættere på hinanden :D Go weekend til jer søde mille

   Slet
 12. Hej Mille. Nøj hvor ser det lækkert ud, og flotte farver :)

  Tak for din søde kommentar inde på Med på pindene - jeg har for nylig oprettet min egen blog, hvor du meget gerne må kigge forbi ;)

  /Sandra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg med det samme, hvor hyggeligt du har startet egen blog :)

   Slet
 13. Hej Mille. Jeg kommer gerne forbi til brunch hos dig. Det ser lækkert ud og servicet ser altså også godt ud.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Kom endelig, her er altid plads til en mere ;D Tak for de søde ord Lis!

   Slet
 14. Jeg er helt enig. Morgenmad er det bedste måltid.
  Du matcher så fint det nye Pantone sæt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes du også det? Mit problem er at jeg er så vild med morgenmad at jeg aldrig har kunnet nøjes med en skål yoghurt - jeg vil gerne starte dagen med en bolle og pålæg og kaffe og og og :) Go weekend Malene :)

   Slet
 15. Hold da på hvor ser det bare lækkert ud Mille. Og så fin neglelak/kjole-kombi du har der!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Cecilie :) Jeg er så glad for kjolen - jeg købte den i en genbrugsbutik i KBH - der har de SÅ mange fine ting, du ville elske den!!jeg skal finde butikkens navn til dig!

   Slet
  2. JA tak. Altid dejligt med gode fif til genbrugsbutikker:O)

   Slet
  3. arh Cecilie - jeg har forlagt butikken visitkort, giver strakt lyd hvis det dukker frem, og ellers skal jeg have fat i min søster, hun ved hvad den hedder. Jeg har købt SÅ mange fede ting derfra... hmm skal vidst egentlig snart have en KBH'ner tur igen :)

   Slet
 16. Mmm, hvor ser det bare lækkert ud - og sikke fine farver på negle og kjole:0) God weekend!
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak :) også go weekend til jer :)

   Slet
 17. nam nam... et lækkert måltid! er det bananpandekager?

  SvarSlet
  Svar
  1. ja og jeg fik jo nutella til mine :) :)

   Slet
  2. ... og det ER velfortjent!!!

   Slet
 18. Disse billeder er gode eksempler på, hvorfor morgenmad bare ér det bedste måltid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sidsel - og sikke mange der er på "morgenmadsholdet":)

   Slet
 19. WAUW nogle smukke billeder:-) Det passer da helt perfekt hos dig, det sæt Mille:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ninna - er rigtig glad for det sæt - det er bare lige mig med alle de små dele, det er nok pynte-genet der bliver plejet når man kan sætte en masse små ting på bordet :D

   Slet
 20. Nam nam! Maden ser lækker ud, servicen ser lækker ud og du har skudt nogle flotte billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - så mange søde kommentarer, hold fast hvor det varmer :)

   Slet
 21. Smukke stemningsfulde billeder - og virkelig smukt sæt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise <3 Sættet findes i flere farver, skulle jeg have et sæt mere skulle det være sort.. Men det grønne er lige mig.. I går fik jeg avokado og rejer på en platte - det er altså ekstra smag for øjet når det bliver serveret i farver :)

   Slet
 22. Morgenmad er det vigtigste måltid, basta!!! Og kan bare være så lækkert :)
  Sikke nogle flotte billeder med mood food!! thumbs up :)

  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. ps. hører gerne om gode genbrugsbutikker i kbh, og kommer du herover bliver du tvangsindlagt til at vise frem ;)

   Slet
  2. Lyder godt Anne - jeg kan ikke finde adressen på det paradis af en butik jeg besøgte sidst, ville ellers gerne dele! Giver straks lyd når jeg finder deres visitkort. Og tak for de søde komplimenter - jeg kan se du også har modtaget det lækre sæt og ja, det er perfekt til en lille -snack-ved-sofabordet :)

   Slet
 23. Du forstår bare at hygge og nyde livet :)

  SvarSlet
 24. Yeah, endelig kunne jeg kommentere på din blog. Jeg har fulgt din blog længe, men har ikke kunne kommentere - jeg er ikke en haj til det halløj. Håber du har det godt og er glad for, at være tilbage på dit arbejde, selvom hverdagen bliver helt anderledes med en lille en der skal hentes osv. Håber lille H er glad for hans nye hverdag. Lad os snart ses igen :) knus Semine

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med søde beskeder fra dig, tusind tak Semine. H er lidt pylret omkring alt det nye, men for hver dag der går bliver det bedre - han er dog allerede vaske ægte vuggestuebarn hvad angår sygdom, han hoster og snotter, pyh altså :-/ Kunne være rigtig dejligt at ses igen snart. Knus til dig og go weekend, lad os skrives ved!

   Slet
 25. Fantastiske billeder du tager Mille - og toplækkert service :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...