tirsdag den 15. januar 2013

Jeg fandt lige lidt glimmer og glitter fra vores nytårsaften, som vi fejrede med dejlige venner. Sidste år sad jeg i samme skønne selskab med en kæmpestor mave. I år sad der for bordenden en lille dreng i skjorte - lidt vildt altså! Men lille H klarede sin første nytårsaften så fint, han blev lagt i seng i en ikeapose :) og sov trygt fra musik og fyrværkeri. Jeg var pavestolt!:)
I morgen starter han i vuggestue - ih altså, time flies..

Det smukke farvede glas på billede 4 har min søde veninde fundet i en vintagebutik i Berlin, hun har dem i mange forkellige farver - jeg er helt misundelig, synes de er SÅ fine!;)

30 kommentarer:

 1. Ser ud til at have været en rigtigt hyggelig aften, dejlige billeder! Glæder mig til at se dig lørdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA glæder mig os', godt du sælger ud, så ka' noget nyt måske komme til;) jeg burde altså også sælge lidt ud..

   Slet
 2. Wauw Mille hvor ser du bare godt ud:-) og sikke en dejlig lille tut du har. Ja tiden flyver afsted. Det er slet ikke til at forstå.
  Er iøvrigt ret vild med konfetti-i-luften-billedet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Karina - der findes ikke mange billeder af mig og lille H sammen fordi det ofte er mig der er bag kameraet:) Det der konfetti billede er fra en KÆMPE indendørs "bombe" og der var konfetti OVERALT bagefter :D

   Slet
 3. Det ser ud til at have være en dejlig aften - og sikke en lækker lille charmetrold!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise - han var så sød den aften - sådan en aften er hyggelig og dejlig på en helt særlig måde fordi han også er med.. :)

   Slet
 4. Du ser vildt godt ud Mille. Min lille Nor starter også vuggestue i morgen - synes nu, at det er lidt vemodigt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tina<3 Hvor sjovt de starter samme dag - håber han har klaret dagen fint - og at du har!!? :)

   Slet
 5. Hvor er det skønne billeder af jer og ja Mille du ser hammer godt ud. Lille Hr. H. ser også godt ud.

  Jeg mener de glas hedder Römerglas og du kan være heldig at finde en enkelt hist og pist bare hold øjnene åbne.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked Lis - det var en dejlig aften, især nu hvor vi ikke var hjemme juleaften..
   Ja jeg har også søgt på Rømerglas og set mange magen til, jeg holder øje, for synes godt nok at de er pæne!:)
   kh mille

   Slet
 6. Sikke nogle gode billeder, særlig nummer et af den lille ballademager, og så det af jer to sammen - det er helt suverænt :D

  Håber I havde en dejlig aften.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne, sikke nogle søde beskeder, hvor bliver jeg glad! knus

   Slet
 7. I ser ud til at have haft en herlig, festlig aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det - også selvom jeg næsten ikke drak, det er jeg faktisk blevet go til, hvis jeg selv skal sige det :D

   Slet
 8. Skøn aften ser det ud til! Ja der kan ske meget på et år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når man får sådan en lille størrelse kan man virkelig se hvor hurtigt tiden går, det kan til tider være helt skræmmende. Synes hvert år vi oplever at tage til nytårsaften og tænke "vildt at der allerede er gået et år" - Men ja du har ret - man oplever også offte en masse i løbet af et år :)

   Slet
 9. Hvor er han fin og trendy med butterfly :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh du ser de små detaljer Malene - jeg syede den lille butterfly og synes selv han var vildt smart - vi har ellers aftalt at han ikke skal lide under mit pyntegen, men nytårsaften må der godt være lidt ekstra lir :)

   Slet
  2. Hehe, sikke en sjov aftale! Men jeg er nu sikker på at han ikke kommer til at lide - men bare være smart. ;)

   Slet
  3. Ja jeg synes jo heller ikke der er så meget forskel når manden vil have ham i en AGF-dragt;)

   Slet
 10. Skønne skønne billeder! Jeg er så glad for, at jeg er faldet over din blog - glæder mig til at følge med her i din dagbogs portfolie :-)
  Spenderede forøvrigt også selv nytårsaften i selskab med gode venner - og en efterhånden meget stor havfrue i maven, der kommer til verden lige om straks!
  Mange hilsner fra en ny fast læser,
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked Eva - dejlig du kigger med her hos mig og dejligt med en lille sød baby på vej - årh hvor ville jeg gerne skrue tiden et par måneder tilbage og opleve det hele en gang mere :)

   Slet
 11. Det ser festligt ud og hvor er han dog en dejlig lille charmetrold. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maiken- han er det bedste design jeg har været med til :)

   Slet
 12. Det ser super hyggeligt ud, Mille. Og sikke et fint billede af dig og lille H.

  Ikea poser kan bruges til lidt af hvert. Jeg har engang vist et ret kært billede på bloggen, af Fleur og hendes veninde i Ikea poser. Man må jo være kreativ når man er på farten. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine :) Jeg må ind og finde dit ikeabillede - min veninde og jeg fandt ud af, at ikeaposen passer perfekt med et stk dyne, 1 stk baby og så vugger man lige et par gange i de to hanke - og de fleste har en ikea pose - så det er så nemt at have H med rundt :) Det minder mig altid om at man ikke behøver at have en masse fancy udstyr :)

   Slet
  2. Det er nemlig super med de poser. :)

   Har lige fundet linket frem til dig: http://detbedstejegved.blogspot.dk/2011/11/posebabyer.html?m=1

   KH

   Slet
  3. nåååårhh så sødt - ja der ligger de godt :) <3

   Slet
 13. wauu.. du er SÅ smuk! - og hvor ser det ud til at have været en god aften

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...