søndag den 13. januar 2013
Lidt farver fra min weekend der er fløjet afsted. Det er skønt at være tilbage på mit arbejde, men det har også været noget af en lussing at starte igen, jeg er nemlig så træt når jeg kommer hjem. Jeg håber det vil vende snart, for jeg sidder allerede og halv-sover i sofaen klokken 20:-/  Derfor kan jeg også virkelig mærke at mine weekender er hellige, de skal nydes i fulde drag. I denne weekend har jeg plejet min lille familie, været ude, hygget  med et par kreaprojekter og spist en lækker middag med dejlige blogdamer. - Opskriften på en skøn weekend!
Fortsat go' søndag til jer <3

28 kommentarer:

 1. Jeg er også lidt små-brugt i dag. Men det var det hele værd :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - bare en go aften, flere af dem tak ;)

   Slet
 2. I hygger jer altså med den vildeste lækkerheds faktor!

  SvarSlet
 3. Jeg havde det lidt som om jeg havde tømmermænd i morges- og jeg fik altså kun 2 glas vin;) Det var rigtig skønt at se dig igen, du er skøn selskab!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er du også søde Tenna - Og JA jeg var også tømmermændsramt uden at have drukket :D

   Slet
 4. Shit hvor var det hyggeligt altså!!! Og sikke nogle pæne billeder Mille:-)
  Tak for dit dejlige selskab:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Ninna, I bor så fint, og dejlig lille familie - glæder mig til vi skal ses igen!

   Slet
 5. Skønne skønne billeder! Har lige fundet din fine blog via Julia, og glæder mig til at følge dig fremover.
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - hvor hyggeligt, jeg springer også lige ind og ser til dig :) kh mille

   Slet
 6. Jeg kan nikke genkendende til fornemmelsen af tømmermænd imorges...?! Det var SÅ god en aften, tak for herligt selskab :) Var du ledig til næste omgang?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil vildt gerne med, rammer dog et skart 30 hjørne i den weekend, så de der tømmermænd kan godt være alvorlige den dag, men måske jeg dropper forbi med kagerester og hygger;)

   Slet
 7. Den kage altså ...:-) Hvor er den flot. Den kunne jeg godt hapse lidt af... Jeg fik aldrig svaret dig sidst! Men vil gerne huske at sige: Wauw nogle flotte tegninger. Hvor er du dygtig, Mille! Jeg husker også min opstart på job som en ordentlig mavepumper! I morgen begynder jeg på nyt arbejde efter et par år uden job! Nu har jeg to børn, så mon følelsen bliver noget i retningen af en mavepumper og en lussing??:-) Ej, jeg glæder mig og tror jeg er bedre forberedt denne gang! Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten - jeg var forleden inde og blev opdateret i din jobsituation - lyder simpelthen SÅ fedt!! Stort tillykke og glæder mig til at høre mere om det. Håber ikke det bliver alt for hårdt at starte op. Synes bestemt det har været en mavepumper her i hvert fald. pyh

   Slet
 8. Ihh ser ud til at være en skøn skøn weekend - og den kage der, vil du dele opskriften på den...? Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften kan du finde hos Ida, ( midtimellem) - den smagte ubeskriveligt godt, uim!

   Slet
 9. Ih hvor ser det hyggeligt ud! Lyder om en fantastisk weekend. Uhm glæder mig til kageopskriften, er det ligefrem en pco-venlig en af slagsen? Glæder mig til at se dine krea projekter, ha en skøn uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. kagen havde Ida bagt, se ovenfor :) Også skøn uge til dig - dagene flyver jo afsted ..

   Slet
 10. Det lyder som en skøn weekend! Og hvor dejligt at I havde en vidunderlig aften. Man ville jo ønske man boede tættere på :)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja anne det kunne være hyggeligt - så kunne vi ses og man kunne måske få lov at snuse lidt til et stk lille lækker baby - uf han er sød din lille A. H er allerede SÅ stor ved siden af:)

   Slet
 11. Det lyder som en dejlig weekend Mille. Jeg kan sagtens huske, hvor hårdt det var at starte efter barsel med Merle. Om lidt over en måned skal jeg igen starte op efter Nors barsel, og lige så meget som jeg glæder mig til arbejde og skønne kollegaer, lige så lidt glæder jeg mig til at være total smadret om aftenen og det at skulle få hele familien og hverdagen til at hænge sammen...
  Ønsker dig god uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen søde Tina - Jeg er virkelig overasket over hvor hårdt det er at starte op - et held jeg er meget glad for mit job og mine kollegaer, det kompenserer, men er nu ikke meget værd om aftenen.
   Tænk du allerede skal starte igen også , ih altså hvor tiden flyver.
   knus til dig

   Slet
 12. Så fine billeder Mille. Det lyder som en skøn weekend.

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tine - jeg bliver lidt irriteret på aftenlyset - nu må der godt snart komme lyse aftener så vi har flere timer til at fotografere ik ;)

   Slet
 13. Weekenderne må man værne om når hverdagen er travl og går hurtig. Men heldigvis er det fordi hverdagen er god at den flyver afsted :-) jeg kan se du har fået mange nye blogveninder siden jeg mødte dig, hvor er det skønt! :-) det er så utrolig skønt hvad denne blogverden kan føre med sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes bare det er SÅ dejligt og hyggeligt at mødes udenfor skærmene - bestemt skønt med nye bekendtskaber, kan også huske det var noget af det du nævnte for mig, hvor meget det havde ført med sig at blogge :) Knus til dig marie

   Slet
 14. Wiii Det fine hjemmelavede kort på billede to var til mig. Søs jeg bliver så glad når noget er lavet med hjertet. Tusind tak. Og grundet post dk blev glæden spredt over 3 dage ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var - tog et billede in the making så du ikke kunne gætte det helt :) Godt det nåede frem søs, var lidt irriteret på postdk, det er jo ikke så tit jeg får lavet kort :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...