tirsdag den 8. januar 2013

Forleden kom postbuddet med en lille pakke - denne helt uovertrufne lækre sag af en ring!! Jeg har nemlig deltaget i en skøn giveaway hos Malene, og tænk sig - været så heldig en kartoffel at vinde den!!!! Jeg blev meget overrasket og glad, da Malene skrev til mig, virkelig glad!
Ringen er designet og lavet af Stinne Holm. Jeg er ovenud vild med hendes designs, det er helt unikke smykker - I SKAL gøre jer selv den tjeneste at besøge hendes hjemmeside og/eller facebookside - Jeg er helt sikker på, I vil kunne lide, hvad I ser. Jeg er forelsket i flere af smykkerne. Lige nu kigger jeg mange gange ned på min venstre hånd og beundrer min nye ring. Jeg er vild med det kantede og grafiske look - den giver et skud råhed og coolness til min stil. Ringen hedder "Rock on" og jeg er så glad for den!

18 kommentarer:

 1. Den er også bare lækker. Jeg fik øreringe til jul og de er på hver dag :)

  SvarSlet
 2. Den er knaldhamrende flot! Heldige asen :)

  SvarSlet
 3. Du er rocker heldig og jeg er grøn af misundelse! Men den klær' dig så meget sødeste Mille :)

  SvarSlet
 4. Mums!
  - og så passer neglelakken jo perfekt til... ;)

  SvarSlet
 5. Den er da ret fed! Lucky you!

  SvarSlet
 6. Tillykke med gevinsten. Den passer også perfekt til din hånd og tøj.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Den ring er SÅ meget dig, hvor er det fedt for dig, at du vandt den :)

  SvarSlet
 8. Den er SÅ pæn, den ring! Vil du ikke love at tage den på lørdag, så vi kan se den? Kunne virkelig godt tænke mig at nærstudere den.

  SvarSlet
 9. Hvor er den flot - tillykke :)

  SvarSlet
 10. Hvor er du heldig, Mille - det er vildt rå! Er mega misundelig :D

  - Kit

  SvarSlet
 11. Ej, den er da også virkelig fed! Tillykke med gevinsten.

  SvarSlet
 12. Lækker ring! Heldige dig, Mille :-)

  SvarSlet
 13. Dejligt at læse alle jeres søde kommentarer!! I er velkomne forbi og se mere, hvis I er på Nørrebro en dag..
  Hilsen Stinne

  SvarSlet
 14. Hvor er den flot! LUCKY YOU!

  Kig forbi inde hos mig. Jeg har også gang i en lille giveaway jeg tror du vil synes om:O)

  SvarSlet
  Svar
  1. I KNOW!!! :) Har lige set din giveaway - uden at kende mig, kender du mig ;) - uf de er fine <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...